Yamaha Motor Türkiye Satış ve Pazarlama Departman Müdürü Ersin Şeker oldu

Şirkette satış ve pazarlama departman müdürlüğü görevini üstlenecek isim belli oldu.

Yamaha Motor Türkiye’de üst düzey atama gerçekleşti. Buna göre, Yamaha Motor Türkiye Satış ve Pazarlama Departman Müdürü Ersin Şeker oldu.

Yamaha Motor Türkiye’deki yeni görevine bu yılın Eylül ayında başlayan Ersin Şeker, lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü’nde tamamlamasının ardından kariyerine NFS Teknoloji’de satış ve iş geliştirme uzmanı olarak başladı. Buradaki görevinin ardından kariyerini Univera’da proje yöneticisi görevi ile sürdüren Şeker, Yamaha Motor Türkiye’den önce Tırsan Treyler’de çeşitli alanlarda görev almıştı.

Ekli dosyalar

• ersin-seker-yamaha.jpg
    ersin-seker-yamaha.jpg
    64.1 KB · Görüntüleme: 7,462
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yamaha önden şekeri verdi.
Yılbaşında coşkuyuda verecek :queen:

arkadasın bakışı ' EVVVEEETTT BEYLER BİLEDİM DE GELDİM '' der gibi .
bu arada yenı gorevın de bu arkadasa basarılar dılerım , allah utandırmasın

Şampiyona şeker geliyoo
Şampiyona şeker geliyoo
Zammıda var başında,başım dönüyor

Aşk tutukladı kalbimi
Zil çaldırdı eteklerimi
Sen şahane gelen
Dur yapma kimsenin canını yakma ! (Bu dörtlük şarkının bire bir alıntısıdır :) )

Şimdi bu Eylül'de başladığına göre Yamaha'yı bitiren adam mı yoksa kurtaracak olan adam mı ?

Bu adamın motosikletle alakası yok hocam :) Kendisini tanırım, 5-6 yıldır görüşmüyoruz, en azından o zaman yoktu. Severim kendisini.
İşi zor, inş. başarır.

Motosikletle alakası yoksa Yamaha'nın saçma sapan fiyatlarından da haberi yoktur. Ona göre YS125, kendi yüksek maaşını da hesaba katarsak, gayet uygun fiyatlı bir başlangıç motorudur.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
"Şeker" birine benziyor. genç daha, halden anlar mı bilinmez. zamanla görücez.

Motosikletle alakası yoksa Yamaha'nın saçma sapan fiyatlarından da haberi yoktur. Ona göre YS125, kendi yüksek maaşını da hesaba katarsak, gayet uygun fiyatlı bir başlangıç motorudur.

Malesef fiyat değişiminde genelde distribütör aynı ise satış ekibindeki değişimin pek bir katkısı olmuyor (motosiklette),son sözü patron söylüyor. Yamahadaki kurumsal yapıyı bilemiyorum. Ama Ersin çok iyi bir adamdır, güzel zamanlarımız oldu :) kendine verilen imkanlarla aşırı kaygan bir zeminde inş. başarılı olur.

Piyasa küçülecek kaçarı yok. Ersini değil Elonu da getirsen bu böyle. Bu fiyatlarla ve beklenen artışlarla küçülmemesi mümkün değil.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Piyasa küçülecek kaçarı yok. Ersini değil Elonu da getirsen bu böyle. Bu fiyatlarla ve beklenen artışlarla küçülmemesi mümkün değil.
Haklısınız. Alım gücü iyice gerilemiş durumda. Arabalarda da ancak ikinci el piyasası hareketli olur herhalde. Sıfırlar uçtu gitti. Herkes için zor bir 2018 olacak.

Bu işi bana teklif etselerdi kabul etmezdim :)
Bu fiyatlarla kimi getirirlerse getirsinler işi çok zor.
2018 in ilk yarısı maaşına zam işine son :) :)

Başlık çok iddalı değil mi ? Sanki Ersin Şeker firmayı satın aldı ! Firmalarda bu şekilde atamalar bilmediğimiz şekilde sürekli oluyodur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar