Yamaha FJR 1300 - 2006

2006 YAMAHA FJR 1300

cruz.jpg

Yeni 2006 Yamaha FJR 1300 Piyasada ! Bu modelde en büyük yenilik elektrikli debriyaj sisteminde. Yanlış okumuyorsunuz, Yamaha mühendisleri debriyaj levyesini tarihe karıştırmak üzereler.
Vites değiştirmek için normal vites pedalını yada sol elciğe yerleştirilmiş +/- padlerini kullanıyorsunuz... Debriyajla uğraşmaca yok!
Bu elektrikli debriyaj/vites sistemi FJR ın sadece AE modelinde bulunuyor. Bununla beraber FJR ın standart modeli de AE gibi baştan aşağı yenilendi. Daha iyi bir aerodinami. Ayarlanabilir ergonomi bunların başlıcaları.

ABD de $13,499 fiyatla Mart 2006 da piyasaya cikmasi beklenen yeni FJR icin webde buldugum bilgi ve fotograflarla bir sayfa duzenledim. Ilgilenenler bakabilir...

Link : http://donald.hypermart.net/MCWeb/MCs/YamahaFJR1300.htm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla donald abi zamanla ne levyeleri kaldıracaklar bakalım bize motora binip gaz vermek kalacak sade zamanla mekanikler hep otomatikleşçek
hadi hayırlısı

Benim en sevdiğim touringlerden biri fjr 1300 , tamamen otomatiğe geçmeyip tiptronik denen vites sistemine geçmeleri , vites değiştirme zevkinden vazgeçmemeleri iyi olmuş. Yeni görüntüsünü de çok beğendim. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar