- Konu Yazar
arkadaşlar gerçekci olalım lütfen agility 125 130 km hızı ancak rüyasında bir Hayabusanın arkasına bağlı bir şekilde yapar:queen:soruya gelecek olursak dostum bws 125 agility 125'dengüçlü 4 sübap 10 Nm Tork ve 11 Hp güç yani senin anlayacağın Bws 125'e karşı şansı yok Agility'nin. bu yeni Bws yi Agility City ile karşılaştırmak daha mantıklı olur ama tabiki yeni Bws 125 6.000 tl etmez ben o parayı vermem şahsen onaveceğim paraya gider 0 kilometre SYM Hd 200 alırım 170cc seramik silindir 4 sübap enjeksiyonlu su soğutmalı 16 Nm Tork 15.50 Hp güç+arka fren disk daha ne olsun 125-200 cc sınıfının en iyisi en az japonlar kadar kaliteli
Evet özelliklerine bakılınca agility nin sansı yok gibi görünüyor fakat... agility nin son hızını sende biliyorsun 125- 130 yapmasada bi anda rahat 110 yapan ve 120 yapanlar var bende biliyorum. bws 125 in acıklamasındada max hızını 98 km diyor bu durumda kafam karıstı iste öz. bakılınca tabıkı bws gibi duruyor. parayı yorumlara katmayın arkadaslar sadece motorların perf vs hakkında.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------
Performans olarak Agility'den pek farklı olacağını düşünmüyorum BWS 125'in.
Arada 2 hp güç farkına karşın BWS'nin 15 kg gibi bir ağırlık farkı var zira.
Bu tarz motorları performans açısından kıyaslamanın bir gereği yok esasında.
Piyasada tutulma,servis-yedek parça gibi şeyleri göz önünde bulundurmak lazım.
BWS'ye o kadar para vermenin bence hiç gereği yok.
15 kg farklılık var ama asım agility 125 le iki kişi 110 yapılıyor rakatca mesela bws nin max hızı 98 yazıyor 15 kg o kadar bi farkı olmaması gerekli 98 km sizce gercekten son hızımıdır :silent: ve bws(100) 100 metreyi 7 saniyede alıyormus agility 125 in gectigini söylemiştin bu durumda daha az bi surede alması lazım veya aynı olsun.. bws (125) 9 sanıyede alıyor.. özellikleriyle çelisiyor motor ya hiç anlamadım ben bu işi :silent: gerçi çokda anlamam ama verilere bakınca anlasılırdı normalde :cherry: