Yamaha Bw's 100

ben de geçen ağustosta 0 kilometre BW's 100 almıştım. neredeyse bakkala bile onunla gidiyodum :) . yıllarca Honda Kinetic kullandım. gözüm hep BW's'teydi. sonunda almıştım ve gerçekten süperdi. maddiyat yüzünden satmam gerekiyordu ama kıyamadığım için büyük bir zararla daha 1000 km.deyden babama sattım :) . kask + arka çanta + kilit 3550 ytl'ye almıştım, hepsiyle 2000 ytl'ye sattım. neden diyecek olursanız, hala arada gidip kullanıyorum da ondan :)) .

ben max 110 gördüm. zaten rodajda olduğu için basmamıştım hiç ama zaten kiraladığım motorlar da en fazla o sürate çıkıyordu. şimdi GSR 600 sahibiyim ama ileride tekrar scooter almayı düşünüyorum.

belki yeri değil ama sinirlendiğim bir olayı sizinle paylaşmak istedim. ben de yıllarca scooter kullandım ama şu an trafikte en büyük tehlikeleri hep scooter kullanıcılarıyla yaşıyorum. sağımdan, solumdan hiç ikaz etmeden, ani manevralarla geçiyor bazı arkadaşlarımız. neyse, genelleme değil bu, 1-2 defa başıma geldi (en son dün) bu yüzden sinirlendim. sonuçta ben de 10 yılı aşkın süre scooter kullandım ama bunları görünce kötü hissediyorum.

szr

arkadaşlar yamaha nın zeytinburnunda servis i varmış nsl bi yer bnm bws 80 i geçmiyor bi gösteriyim diyorum yeni tanıştım bws ile hakkaten hoş motor tek sorun gibi gözüken ayak koyma yerinin biraz dar olması ama çekiş kalkış yokuş performansı etkiledi beni(activa ya göre süper:p)

szr

arkadaşlar bende yeni bws aldım ama motor 80 i geçmiyo yokuş performansı ve kalkışı hoş ama bu 90 95 e vursa iyi olur diycem haftaya kısmetse servise götürcem.tavsiye edeceğiniz bi servis var mı????

ya arkadaşım bendede 2005 model daha 12000 de yamaha bws war 1 kere şanzumanı arıza werdı tamır ettıttırdık dıslıeır deıstı dıslıler deısmeden bosuk halde 110 yokusa asagıya goruodu sımdı dıslıler yapıldı 100u zor wuruor neler yaptırmam gerek yardımcı olursanız sewınırım duz yolda 80 wuruor ama onceden 90 a kadar rahat gelıordu lutfen yardımcı olun:)

szr

Bws ile istanbul antalya yapılır mı
ne kadar sürede bi dinlenilmesi gerekir
ortalama ne kadar hızla gidilmesi gerekir

Bws ile ist-antalya yapabilir miyim
Ne kadar sıklıkla dinlenmeliyim
ortalama kaç km hızla gitmeliyim
Daha doğrusu gidebilir miyim:rendeer:

Son düzenleme:
Bws ile istanbul antalya yapılır mı
ne kadar sürede bi dinlenilmesi gerekir
ortalama ne kadar hızla gidilmesi gerekir

Bws ile ist-antalya yapabilir miyim
Ne kadar sıklıkla dinlenmeliyim
ortalama kaç km hızla gitmeliyim
Daha doğrusu gidebilir miyim:rendeer:

Ben scooterla o kadar uzun yol yapılmasının taraftarı değilim. Bu sadece bws için geçerli değil..Tavsiye etmiyorum dostum..

yamaha bws

ya arkadaslar bendede yamaha bws var kalıtelı yag koyunca 90 yapıo 20 -50 koyunca85 i gecmıo sımdı bıde sanzuman cıktı basıma kıtlenıo yolda gıderken yaptırması kaca mal olur

slm 156 km lik nazilli/didim yaptık abimle iki kişi 90 km hızla stabil olarak sadece sokede durduk yemek ıcın tık demedı donuste sokeden otobana gırdık ordada ıkı kısı maxsımum 100 - 105 km gıbı bastık aydına kadar aydın da dınlendırdık 15 dakıka aydın/nazilli 45 km donus gene bastık yolda bırakmayacak bı alet

arkadaşlar bws jantı ve bazı prçaları lazım elinde olan bi haber verirse çok makbule geçer

çamurdan olsun bws olsun antalya da çok şart bi motor eşşek gbi gıkını çıkarmaz sorun vermez keyif verir :'(

bws sahibi olanlar ayrıcalıklı ve şanslı insanlardır
(yani ben değlim)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende var 2007 model tam 10.000 km'de az yakıyor canavar gibi gidiyor..yokuş aşağı 120 yaptı ama daha fazlası yok gibi..:)olsun buda yeter de artar bile..5,7 lt ile 195 km yapıyor (80-90 km/h aralıgında)..:cherry:sorunsuz çalışıyor kalkış çok seri 0-80 km/h 10-11 sn'de alıyor..

selam beyler benim bwsye 2008 nisan ayının ilk haftası motor yaptım 2. haftası yağ hortumunun kelepçesini takmayı unuttugum için yolda 115 le giderken dikkat eğimli yolda kitlendi bende anlayamadım devam ettim ewe gelene kadar 7 defa kitlendi ewde baktım yag hortumuna yerıne taktım ve motor o halde 85 yaptı inanamadım silindiri söktüm piston çizikten görünmüyodu silindirde leke bile yoktu aynı şekilde topladım motor 85 igeçmiyodu 3 hafta önce tahrik setleri ve kayışı değiştirdim dikkat bandodan başka kayış kullanmayın motor şu anda 95 yapıyo düz yolda bws de dikkat edilecek hususlardan biri kesinlike full sentetik yağ kullanın özellikle bakıma gittiğinde varyatöre baktırın o çok önemli motorun gıdısıyle bırebır alakalı burda bws yi yalamıs yutmus bı arkadasınız konusuyo motorcuyum aynı zamanda otomotıv bolumu mezunuyum o 120 130 yapan arkadasların yoluda açık olsun unutmayın o 150 lik çin malı scooterler her zaman yolda sizi geçer motorlarınız gıtmıyo kendinizi uste cıkarmak ıcın abartmayın kızlara selam aragaza devam:queen:

belki yeri değil ama sinirlendiğim bir olayı sizinle paylaşmak istedim. ben de yıllarca scooter kullandım ama şu an trafikte en büyük tehlikeleri hep scooter kullanıcılarıyla yaşıyorum. sağımdan, solumdan hiç ikaz etmeden, ani manevralarla geçiyor bazı arkadaşlarımız. neyse, genelleme değil bu, 1-2 defa başıma geldi (en son dün) bu yüzden sinirlendim. sonuçta ben de 10 yılı aşkın süre scooter kullandım ama bunları görünce kötü hissediyorum.

sevgili kamak arkadaşım. altında 600lük motor varken sağından solundan scooter tacizlerine uğruyosan. gazla frenin yerini karıştırıyosun demektir.:pr: gazı 3mm geri çevir scooterlardan kurtulursun.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar