yamaha 125 ybr-diversion

ben uzundur bu motoru beklıyordum belkı gelır diye
ama istanbulda ıkı tane gördum bır bebekte bırde tarabyada
yahama nıye uretmıyor yada neden turkıye gelmıyor bılen varmı
06YBRDiversion_DPBMC.jpg

ML270406-YBRDiversion.jpg

ybr-diversion.jpg

Bu fotograflar varsa bu motor üretiliyordur.Ama markaların bazı modelleri ülkelere göre farklılık gösterebilir.Benim fikrim güncel yuvarlak farlı model bundan daha şık,
ama yeni ybr buna benziyor,kafa grenajı senin beğendiğin modele benziyor.
Benim favorim kesinlikle bi naked a benzediği için yuvarlak farlı olan :)

Şimdi farkettim gidon grenaj farklı haraket ediyor
ilginç olmuş ama ben beğenmedim.. :p

perfonmas olarak aynı sadece kafa granajı degışık bırazda ustune bınınce buyuk makına anımsatıyor cbf gıbı ama bunun göstergesı dıreksıyonla dönuyor

olm bunda tıp mı varda turkıyeye getırsınler bızımkıler daha ıyıdır bundan

Ya istersen bakalitten komple yaptırırsın. YBR içi aynı dışının farı değişse sadece göze hitab edecek. Hem görüntü,hem sağlamlık,hemde ekonomik olsun diyene seçenek işte. :)

grenaj diye buna derler bence çok şık süper olmuş bundan gelse sırf şekli için alınır

yanı sıze helal olsun dıyorum okadar yorum yapılmış bu motor hakında tek sız böyle olumlu cvp yazmışşsınz
tşk ederım

heralde be kardeş durusu yeter tamam yuvarlak farın ayrı bi asaleti varda bu makinalara kafa grenajından başka şey şekil katmaz düştümü kırılır yalnız masraf açar eksi olarak. kendi motorumada benzettim biraz ayrı bi hoşuma gitti:)

enduro severim bu modeli tuttum ybr alsaydım bunu alır bide koruma demiri taktırırdım ama benim mondialim var:queen:

hocam bır topıc actık pişma etın tartışma alanına cevırdı normaldede böyle
herkesın zıtına gıdermısın yoksa nette klavye delıkanlısımısın

ben zıttına gıtmedım yorumlara acık ol madem lınk acıon kötüde olsa iyide olsa senın motorun olmadıktan sonra fıkırlerıme saygı duy aklıma ne gelırse sölerım

ben zıttına gıtmedım yorumlara acık ol madem lınk acıon kötüde olsa iyide olsa senın motorun olmadıktan sonra fıkırlerıme saygı duy aklıma ne gelırse sölerım

madem fikirlerimizi beyan ediyoruz; bizim ybrlerin uyduruk yuvarlak farlarina bin basar.grenajin kaliteside 125cc havasini baya a$Iyor.keske olsa ne diyelim..

abi bızım muşteriler gıbı konuştun ben muşterıyım haklıyım hesapı :cherry:

bende hep dıyorum ki müşteri bir yere kadar haklıdır

neyse boşverelım

emre abı bu kenan abıde var hanı su ortaköyde arkadasına carpan yokmu onda var granajı bulamadı dıye yuvarlak far yapmış motor guzel gercekten ben yakında gördum bızzat ama cbf 150 gecemez

ben bu kafa grenajını araştırmaya başladım :) e-bay'da filan arıyorum ama bulamadım henüz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar