Yağmur Kaydırıcı

Herkese selamlar. Bir çoğunuz zaten kullanıyordur ama yağmurlu havalarda kaska çözüm arayan arkadaşlara kesinlikle yağmur kaydırıcı öneririm. Bugün ilk defa kaskın camına uyguladığım yağmur kaydırıcıyla iş yerime rahatlıkla geldim. Yağmur damlası düştüğü gibi akıp gidiyor. Tek sıkıntısı camdan aşağı akan damlaların pantolonu sırılsıklam etmesi ::facepalm1:: Bugün bi yağmurluk almam şart :)

Yağmur kaydırıcı olarak ne kullanıyorsunuz ben bir çözüm bulamadım hayla ?

Buğu için abimin önerisine uydun fairy bulaşık detarjanı sürdüm, artık kaskın camını açmak zorunda kalmadığım için sinizütlerim rahat etti.

takipteyim. sabah kenara çekip yağmurun durmasını bekleyecektim nerdeyse. hiçbirşey göremiyorum. eldivenle siliyorum sürekli ama yine çok kötü görüş. 80-90 km hızlarda su akıp gidiyor, pek dokunmuyorum.

Hmm ben de sabah yağmurda çıktım ama o kadar rahatsız etmedi. Kaydırıcı falan da kullanmadım ama aklımda almak bu kadar fark ediyorsa. Gündüz sıkıntı çekmiyorum da gece çok kötü oluyor. Karşıdan gelen arabanın ışıkları vizör üzerindeki damlalarda kırılıyor ve gerçekten bir şey görmüyorsunuz.

Bu arada yağmurda motor kullanamazsın dediler, çok trafiğe girmediğimden belki de sıkıntı çekmedim. Tabii yağmurluk falan tamdı ayakkabılar eksikti. onları da bugün tamamladık.

Bende hep yağmurdan tırsıyordum. Sakarya gidiş gelişimizde yağmura yakalandık. Çok zevkliydi.

Benim cama sonradan birşey oldu ama. Önceden bu kadar görüşümü etkilemiyordu. Elimle suyu atınca birşey kalmıyordu. Şimdi kör gibi oluyorum resmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar