Ya Bu Yolda Neden Hali Yikarlar Kaza Yaptim

geçmiş ola musti gardaş.. motoru hızlı kullanan biri olarak yolda halı yıkayanları bırak yola su dökenlere bile çok kızıyorum.geçen evinin bahçesinin önündeki asfalt yolu sulayan bi kazmaya dahi şahit olup cinnete ramak kala nedenini sorduğumda aldığım cevap serinlemek için yapıyoz oldu.ama o cevap benim serinlememi sağlayamamıştı atacağım ilk yumruğu serin olarak nasıl atılacağının planını yapıyordum.her yola su döken gördüğümde basıyom küfürü.çünkü hızlı kullanıldığı zaman özellikle keskin virajlarda su çok tehlike yaratıyor. buradan toplumsal bir mesaj vermek isterim .YERLERE SU DÖKMEYELİM ARKADAŞLAR BU YERLER BİZİM BU SU BİZİM BU FATURA BİZİM VE EN ÖNEMLİSİ BU MOTORCULAR BİZİM

bence bizim mahalleye asfalt falan yapmasınlar bun abicim yollar sabun deryası oluyor her yaz aynı bela. musti abi geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun....

Ayrıca birde yeşil alan sulama aletleri yolları ıslatıyor oda çok tehlikeli belediyeler hiç düşünmüyor motor kullanıcılarını...

Musticim burnun gübreden hiç çıkmıyor be abi...Topik açtığına göre iyisindir ...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar