XPULSE ateşleme problemi

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba yaklaşık 10 bin km dir Xpulse kullanıcısıyım motor içerisinden bir garip ses geliyordu servise götürdüm balansör dişlisinin bozulduğunu söyledi yapılan kontrolde krankın yamulduğunu garanti kapsamında krank ve balansörü değişti motorun herhangi bir sorun ses kalmamıştı taki servisten çıkıp evime gidene kadar servisten çıktıktan yaklaşık 70 km sonra motor aniden gaz kesti yolda kaldım motor sadece ilk kontağı çevirince ufak bir elektrik çakıyor ama marşa bastığımızda bujiye bir türlü elektrik vermiyordu aynı gün geri servise çekildi motorum fakat servis yaklaşık 2 aydır motorumun problemini çözemiyor statör,okuyucu,ateşleme beyni, buji , buji kablosu herşeyi denediğini söyledi ama çözüme ulaşamadığını hatta fabrikanın uzaktan motorun beynine bakıp yazılımını dahi kontrol ettiğini ama sorunu tespit edemediklerini söylüyor bugün tekrar gittim kontrol etmek için elektrik tesisatını komple kontrol ediyorlardı tek tek ama maalesef yine bir sonuç çıkmadı varmı aklınızda bir fikir daha önceden başına böyle bir olay gelen vs çıldırmak üzereyim sezon bitecek ama benim motorum 2 aydır serviste yatıyor servisi şikayet edeceğim fakat motorumda kendi takmış olduğum sis farı var diye dikleşmek istemiyorum aksi takdirde motorun garanti dışına bırakacağını biliyorum bundan dolayı elim kolum bağlandı servisin motoru yapmasını bekliyorum. Yardımlarınızı fikirlerinizi aktarırsanız sevinirim herkese iyi günler 🙏

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar