X MAX 250 SON HIZ?

HERKESE MERHABALAR ARKADAŞLAR X MAX İRON MAX MODELİ MOTORUM VAR ÖNÜNDE ORJİNAL UZUN CAMI TAKILI İLK KEZ DENEME FIRSATIM OLDU TAPA GAZDA 132KMH'a ULAŞTI YOL VER HAVA ŞARTLARI NORMALDİ. EGZOZ VEYA VARYATÖR GİBİ EKSTRADAN BİRŞEYİ YOK MOTORUN TAMAMEN ORJİNAL.
132KMH Normal midir tapa gazda?

dr pulley baga
akrapoviç
bmc hava filtre
malossi kevlar kayıs

demekki ön camın etkisi oldu sanırım veya yolunda etkisi olmuştur belki bilmiyorum bende 140 yapmasını bekliyordum normalde.

5-10 km daha hizli gidecegim diye uzun camin konforundan vazgecemezdim,zaten o hizlarla xmaxda sürekli gidilemiyor emniyet icin denemeyin derim,bir kez artcili merakdan zorladim bende 147 yazdi ama xmax gibi motorlar resmen Allaha emanet gidiyor 120 den sonra.

90 lı yıllarda bende mz 251 vardı ben 130 km hız zor yapıyordum arkadaşım 160 km 2006 da cub ile ben85 arkadaşım 110 km ama yarışınca ikisinide 1 km fark atıyordum 2014 te 500cc xciting 160 zor yapıyordu youtube de 190 yapıyormuş

Yav hep gitmeyen motorlar bana denk gelmiş milletim motoru amma hızlı gidiyor rummy nikli arkadaşım bilmem anlatabildimmi

90 lı yıllarda bende mz 251 vardı ben 130 km hız zor yapıyordum arkadaşım 160 km 2006 da cub ile ben85 arkadaşım 110 km ama yarışınca ikisinide 1 km fark atıyordum 2014 te 500cc xciting 160 zor yapıyordu youtube de 190 yapıyormuş

Yav hep gitmeyen motorlar bana denk gelmiş milletim motoru amma hızlı gidiyor rummy nikli arkadaşım bilmem anlatabildimmi

valla o dert bendede var bakıyorum benm motorlar milletinkine göre yavaş gidiyor çok tuhaf durum yalnız ince mesaj alınmıştır tr100a :D

Ben Joymax'im için Dr. Pulley Baga düşündüm ama caydırdılar. Daha çabuk aşınma yaptığını söylediler. Sanırım kayış felandı.
Eksi durum oldu mu?

valla hiç bir eksi yönü yok ben bundan önce jcosta kullandım ama güç dr pulleydeymiş harika bişey aşınma yıpranma hiç bi sorun yok

İyi günler arkadaşlar gerçi burası yeri değil ama yinede sizlere sormak istediğim bir soru var.2016 model xmax250 abs,siz motosikletim var ve daha 3-4 ay oldu şimdi ben bunun bazı parçalarını öğrenmek istedim en başta ön ve arka fren balataları hangileri diye.araştırdım ve çok çeşit olduğunu gördüm sonunda satıcılara sordum fakat inanın hepsi bana ayrı ayrı balata resimleri gönderdi kafayı yiyicem doğrusu hangisi diye.hepside benim gönderdiğim doğru diyor.tek pistonlu kaliper diyorum bu kardeşim diyor bakıyorum ön balata ile aynı resim.şimdi sorumu anladınız sanırım.2016 model abs,siz xmax250 tek kaliper motosikletimin ön ve arka balatası hangisi(öncelik arka balata)yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkür ederim.

İyi günler arkadaşlar gerçi burası yeri değil ama yinede sizlere sormak istediğim bir soru var.2016 model xmax250 abs,siz motosikletim var ve daha 3-4 ay oldu şimdi ben bunun bazı parçalarını öğrenmek istedim en başta ön ve arka fren balataları hangileri diye.araştırdım ve çok çeşit olduğunu gördüm sonunda satıcılara sordum fakat inanın hepsi bana ayrı ayrı balata resimleri gönderdi kafayı yiyicem doğrusu hangisi diye.hepside benim gönderdiğim doğru diyor.tek pistonlu kaliper diyorum bu kardeşim diyor bakıyorum ön balata ile aynı resim.şimdi sorumu anladınız sanırım.2016 model abs,siz xmax250 tek kaliper motosikletimin ön ve arka balatası hangisi(öncelik arka balata)yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkür ederim.

Merkezyedekparça da Uğur bey size doğru balatayı gönderir yada yolunuz düşerse yeri Mecidiyeköy Trump Tower ın arka sokağında , bilgisayardan motorunuzun modelini ve yaşını girdiginde balata kodu çıkar , depodan bu kodla teslimat yapar , birçok motorun balatası birbirine ilk bakışta benzer ama kalınlığı vs birkaç mm farklıdır , ambalajın üzerinde de hangi motorun kaç modeline uygun olduğu yazmakta , marka tavsiyesi isterseniz f/p oranı mükemmel Brenta yı öneririm , iki motorumda da 5-6 takım kullanmışımdır , hiçbir sorun yaşamadım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar