Karaincİ Katılım 26 Ara 2005 Mesajlar 8 26 Ara 2005 Konu Yazar #1 slm.arkadaslar ben bandırmadan'ım .18 yasındayım ramzey ın cros motru olan Qm 200 u begendımelınde olanlar ceap yazarsa sewınırım
slm.arkadaslar ben bandırmadan'ım .18 yasındayım ramzey ın cros motru olan Qm 200 u begendımelınde olanlar ceap yazarsa sewınırım
brock Katılım 17 Eki 2005 Mesajlar 87 26 Ara 2005 #2 hosgeldin karainci. arkadaslar dogru söylüyosunuz ama yaptıgı hatayı özel mesajla söyleyeseydiniz daha ii olurdu bence. neyse karainci istersen sende yazını düzelt.
hosgeldin karainci. arkadaslar dogru söylüyosunuz ama yaptıgı hatayı özel mesajla söyleyeseydiniz daha ii olurdu bence. neyse karainci istersen sende yazını düzelt.