Vize işlemleri hak..

Merhaba arkadaşlar bir konuda fikir danışmak istedim aranızda tacrübeli arkadaşlar abiler illaki
vardır.
Yakın bir zamanda fransa vizesi için başvuru yapaçağım vize şirketleri var bilenler vardır tabiki
vize başvurusunde elimi ne ile kuvvetlendirebilirim. Ne tarz bir belge ile kesin alma ihtimalim olur sizce.
Yada vize şirketleri gerçekten bahsetdikleri gibi çabucak vize alabiliyorlarmı. Benin için önemli bir konu bilen arkadaşlar
yardımcı olursa sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim yazma zahmetinde bulunan arkadaşlara.

Fransada vize konusunda oldukça sıkıntılı bir ülke,sorunun cevabı evet aracı firmalar bu işi oldukça kısa zamanda yapıyorlar,eğer ücretli olarak bir yerde çalışıyorsan,iş yerinden alacağın çalıştığına dair yazı,eğer varsa bankadaki nakit akışını gösterir ekstre,kredi kartları fotokopisi,tapu,araç ruhsat copyleri elini güçlendirecektir.
Eğer firma adı istersen,yarın bir ara sana buradan yazarım,genelde üç aşağı,beş yukarı hepsi aynı ücreti alacaktır.

vize için istenen belgeler standarttır..oraya yerleşmeyeceğinizi garanti eden her belge işinizi kolaylaştırır..schengen vizesi rahatlıkla alabilirsiniz diye düşünüyorum...vize şirketlerinin extra bi fonksiyonu yok...konsolosluk uğraşmak istemediği için kağıt kürek işlerini bu hizmeti veren şirketlere yaptırıyolar...yani sen şirketsiz başvuramazsın...eğer elçilik bi yerle anlaşmışsa..iks diye bi şirket var genlde o bakıyo..

Fransada vize konusunda oldukça sıkıntılı bir ülke,sorunun cevabı evet aracı firmalar bu işi oldukça kısa zamanda yapıyorlar,eğer ücretli olarak bir yerde çalışıyorsan,iş yerinden alacağın çalıştığına dair yazı,eğer varsa bankadaki nakit akışını gösterir ekstre,kredi kartları fotokopisi,tapu,araç ruhsat copyleri elini güçlendirecektir.
Eğer firma adı istersen,yarın bir ara sana buradan yazarım,genelde üç aşağı,beş yukarı hepsi aynı ücreti alacaktır.

Eğer firma adını yazarsanız özelden çok sevinirim özer hocam bide ücret ortalaması nedir aldığı firmaların.
Teşekkür ederim.

vize için istenen belgeler standarttır..oraya yerleşmeyeceğinizi garanti eden her belge işinizi kolaylaştırır..schengen vizesi rahatlıkla alabilirsiniz diye düşünüyorum...vize şirketlerinin extra bi fonksiyonu yok...konsolosluk uğraşmak istemediği için kağıt kürek işlerini bu hizmeti veren şirketlere yaptırıyolar...yani sen şirketsiz başvuramazsın...eğer elçilik bi yerle anlaşmışsa..iks diye bi şirket var genlde o bakıyo..

Teşekkür ederim zaten işten güçten konsolosluğa adam, akıllı zaman ayırmak zor dediğiniz şirkete bakaçağım.

Vizeyi aldıktan sonrada Fransaya girerken Sınırda kalıcağınız yeri gösteren belge(otel rez. vb.) ve dönüş biletini görmek isteyecekler.zaten onları vize alırken temin etmek zorundasınız ama FR ' a girerken yanında bulunması gerekiyor.benim son girişimde önümdeki arkadaşı bayağı terletmişlerdi.
vize almanız girişi garantilemiyor.

Vizeyi aldıktan sonrada Fransaya girerken Sınırda kalıcağınız yeri gösteren belge(otel rez. vb.) ve dönüş biletini görmek isteyecekler.zaten onları vize alırken temin etmek zorundasınız ama FR ' a girerken yanında bulunması gerekiyor.benim son girişimde önümdeki arkadaşı bayağı terletmişlerdi.
vize almanız girişi garantilemiyor.

Bunları biliyorum çok teşekkür ederim fransa gerçekten çok zorluyor bakalım inş hayırlısı olur.

Fransa için istanbulda bir firma var yanlış hatırlamıyorsam cüzi miktarlarda çok küçük arsa payı satıyorlar size buda vize işini kolaylaştırıyormuş diye okumuştum biryerlerde bunu da bi araştırın olmassa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar