vee 250cc cruiser motor almaya karar verdim önerileriniz nelerdir

evet arkadaşlar scooter dönemini kapatıp sağı solu açık motor dönemine geçiş yapacağım 250cc değerinnde bi motor almayı planlıyorum hangilerini önerirsiniz.

birde şöyle bi motor buldum

http://www.sahibinden.com/wuxi_roya...tte_cazip-84WQQaXQQ24439801WQQpXQQdisplayitem

kasası ortalıkta dolanan bir motor ama bu 250cc yağ soğutmalı radyatörlü felan adını ilkkez duydum ne dersiniz bunuda seneçeklerde tutuyorum scootercı olarak:)):queen:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi scooter dönemini kapatıp cruiser'mi alacaksın? Buraya kadar doğrumu anladım?
Cruiser alacaksan eğer ilandaki scooter neci? Alternatif olarakmı düşünüyorsun? Yani scooter dönemini kapatmayabilirmisin?

Bence bu konuda yardıma ihtiyacı olan sen değilde benim sanırım.

Şimdi scooter dönemini kapatıp cruiser'mi alacaksın? Buraya kadar doğrumu anladım?
Cruiser alacaksan eğer ilandaki scooter neci? Alternatif olarakmı düşünüyorsun? Yani scooter dönemini kapatmayabilirmisin?

Bence bu konuda yardıma ihtiyacı olan sen değilde benim sanırım.

:queen::rendeer::rendeer:

%90 oranında kapatmıştım lakin ilandaki scooterı görünce bi danışayım dedim nitekim 250cc yağ soğutmalı 18hp gücünde bir motor ön arka disk max hızı 140km dikkatimi çekti.

dostların önerisi scooter ise scooter yok cruiser ise 250cclik lerden piyasada olanların birisini altıma alacağım sonrada gez babam gez :))

yalan ancak ev okul iş idman arası gezecem heheh:queen:

Ben de choppera döneceğim scooterdan ve kesin kararlıyım değil su soğutmalı uçan scooter olsa bile artık her şey chopper için :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar