Ve 2014 KTM 1290 Super Duke R karşımıza çıktı!

Bu tarzda Z1000 i değişmem (ama yeni kasa). Bunun dış görünüm olarak duke tan çok çok farkı kalmamış açıkçası. Tahmini fiyatınıda düşününce... I-ıh, v-max bakıyor ordan z1000 bakıyor o fiyata ::winkwink

Cok para olur bu alet ya. Türkiye'de kur sorunu var. Bunu bizim ülkede kullanacak kisi sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek gibi.

Avrupanın. Kazığı. Girsinler. Alinda. görün. Ktm sürücülerini. Görüyorum. Yolda. Hepsi. Salak. Gibi. Geliyor bana

Kawasaki. Z. Tek geçerim. En azından. Japon.

Avrupanın. Kazığı. Girsinler. Alinda. görün. Ktm sürücülerini. Görüyorum. Yolda. Hepsi. Salak. Gibi. Geliyor bana

Kawasaki. Z. Tek geçerim. En azından. Japon.

Telgrafı mı buldun tekrar kardeş?

Ayrıca bir grup insan belli bir motor markası kullanınca nasıl salak oluyor? Anlatsana hepimizi dinleyelim.

Telgrafı mı buldun tekrar kardeş?

Ayrıca bir grup insan belli bir motor markası kullanınca nasıl salak oluyor? Anlatsana hepimizi dinleyelim.

moralın bozuksa son mesajlarına bak adamın :) valla ben de sınırlıydım bıseylere cok ıyı geldı :):)

ben derim.ki adam.mesaj.hep boyle.at.mış.sanırım.kullanmıs.google.translate.oradan.klavye.beraber.

moralın bozuksa son mesajlarına bak adamın :) valla ben de sınırlıydım bıseylere cok ıyı geldı :):)

ben derim.ki adam.mesaj.hep boyle.at.mış.sanırım.kullanmıs.google.translate.oradan.klavye.beraber.

Bakmaya.gerek.kalmadan.sayenizde.koptum.zaten.Barış.Bey ::xs06::

Power Maniac bir makine

Saçma ama kesinlikle böyle üretimler görmek güzel.

Ben triumph'tan 1500-16000cc civarı 3 silindir bir canavar istiyorum:) 200 kg altı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar