Vatandaş

Çınarcık gezisinden sonra eve dönerken çıkacağım rampanın orada bulunan kavşaktaki ışıklarda kırmızıyı görünce sakin bir şekilde yavaşlamaya başladım. durmama 1-2 saniye kala yeşil yanan yoldan çıkan Buick tipinde fıstık yeşili ve alev desenli airbrush'a sahip eski model amerikan arabası kavşaktan dönerken tek şeride sahip olduğu yolu çift şerit yapıp benim yoluma geçti. ben de onu görünce frene biraz daha sıkı bastım ve rahat bir şekilde durdum. bu vatandaş beni birden karşısında görünce napcağını şaşırdı çünkü gittiği şeritten araç gelmeyceğini tahmin ediyordu galiba. sonra vatandaş suçlu bir yüz ifadesiyle bana bakıyordu. kim görse özür diler zannederdi. vatandaş o ifadeyle arabasını camını açtı kafayı çıkardı ve bana "eşşooleşşek" dedi...
Allah böylesine akıl versin.
Böylesini eşek sudan gelinceye kadar dövsen her halde çok mutlu olur...

Töbeee töbeee insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor war böyleleri hatta yine cıkacak karsına böyle birisi ne yapmalı ?

kötü söz sahibinindir.
plaka abicim. plakayi alip kanuni, degilse baska yollardan rezil rüsva edeceksin böyle p.çleri...
bu nasil bir mantiktir yahu?
insan her kosulda kendisini nasil hakli görür ve suçu digerine zart diye yikar, hakaret eder?
bu tip hastalikli insanlarla ayni toplumda yasiyoruz.
cevap verme firsatin olsa, belki daha kötüsünü de yapacaklar...

o mübarek hayvanin sana çarpmadigina sükret dostum.
geçmis olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
böyle tipler nedense grup sürüşü yaparken karşımıza çıkmıyor... yoksa bizi tek tek mi kıstırıyorlar :pl: ayrıca seni ayıplıyorum, adam kendini tanıtmış sen cevap vermemişsin :pl:
boşver kardeş, gurzanın dediği gibi "kötü söz sahibinindir." takma kafana böyle tipleri :wiinkk:

"Memnun oldum bende çolakoğlu" diycektin:)))
Cİft serit yolu birak. Bugun siteden ciktim. Yol bir kavsakta bolunuyor. Yani ortada refuj var. Clio lacivert, surucu koltugunda bir hanim. Kavsakta sen gidiş bolumune gec iki seritli geliste bir de benim gidis yonumden gel. Sellktor yaptim biraz yaklasinca lutfen diger seride gecti ama hala refujle ayrilmis yolda ters yonde devam ediyor. sag elimi salladim ne yapiyorsun diye. O da salladi :king:

99 depremi sonrasi izmitli genclerin yaptigi bir uygulamayi okumustum gazete de cok hosuma gitmisti. Deprem sonrasi biliyorsunuz baya bir trafik akisi olmustu İzmite. İzmit gölcük arası ise gidiş gelişti. Bu kural tanimazlar yuzunden trafik aksayinca gencler yola cikip trafigi aksatanin camini indiriyor diye. Ne zaman trafikte boyle birini gorsem aklima gelir nedense :pl:

ne diyim bilmiyorum ki artık bıktım valla...

relax relax allah bildiği gibi yapsın bunları ....
:pr: :pr: :pr: :jocolor: :pale:

İlk gezimdi Grup sürüsünde bir Araç daldı aramıza sağdan geçiyor soldan geciyor felan neyse Gruptan biriside Devamlı grubu kontrol ediyordu durumu farketti ve iki motor Yapıştılar adamın peşine Sellektör korna vaziyetlerinden sonra adamı sağda durdurdular ve onlar durunca bütün herkes çöktü adamın başına adamı yola getirince bıraktılar geri ne yaptılar bilmiyorum ama 4 tekeri yola getirdiler hoşuma gitmişti :)

it bunların hepsi konusmayı ogrenmeden adamlıgı ogrenmeden buyuyorlar sonra maganda ve manda dıye bır tabır ortaya cıkıyorr.... :rendeer:

suçlu güçlü olayı ama böyleleri için bir şırınga bulundurucaksın içinde hidrolik yağı olucak :pl: sonra görsün o güzelim air brush ne halde :pl:

geçmiş olsun dostum bni minibüscü düz yolda sıkıştırdı motorla takla attım adam hiç umursamadan devam etti arkamdaki araç plakasını almış allahtan plakayı verdi bana 1 hafta sonra adamı motorun arkasına bağlaypıp 3 km sürüdük. Böyle öküzontoloji grubu üyeleri ancak kaba kuvvetten anlıyo

poseidon_20, yok deve.. Orta çağdaydı o adam sürümeler.. Hemde 3 km.. Yok artık Le brown James (Altuğ kızıcak onun lafı çaldık diye ya neyse :) )

RE:

Merhaba

Geçmiş olsun önemli olan kazasız atlatman.

Şiddet iyi birşey değildir. O adamı(adam değilde lafın gelişi) sürütsende, başka şeyler yapsanda sadece öfke ve kini arttırmış olursunuz. Yakında o arabayla veya minibüsle bir yere patlar. Önemli olan başkasına birşey olmasın. Allah hepimizi kazalardan ve bu tip gereksiz canlılardan korusun. Bunlar sadece atmosferi ve çevreyi kirleten canlılar. Bir faydaları yok yani.

Görüşmek üzere.

Makine (The Machine)

aynı arabayı dün bağdat caddesinde tatlıcı tomabağın karşı kaldırımında paralel parka düz parketmiş bir vaziyette gördüm...
ilk gördüğüm yer çengelköy çarşısına giriş.
ikinci gördüğüm yer bagdat caddesi.

ben o adamı daha çok görürüm bu gidişle.

geçmiş olsun...
daha neler yapmıyorlar ki, şileden gelirken sıkışık trafikte koskoca 25lik iveco minibüs ben tam yanından geçecekken 1/2m lik emniyet şeridine girmek için kırmıştı..

ben o adamı daha çok görürüm bu gidişle.

ahah, bence ön sol çamurlukta kapıya doğru motosiklet ne stickerı yapıştır ilk gördüğünde.. daha güzel olur. izliyoruz seni, big brother hesabı :)

crato, puahhahahahha :cherry: bende aynısını airbrush ına anahtarla çizik atmak suretiyle yapılması gerektiğini düşünmüştüm,tabii seninki daha sevimli:)
yalnız bu ters yön hadiselerinin büyük çoğunluğu kafası güzel sürücülerin eseridir :cherry: adamın yada kadının suratına bakıp saçma sapan bi soru sorun ''ne diyon lan sen mal mısın?'' derse normaldir,yok cevap vermeye çalışıyosa kafası güzeldir.o zamanda polis olduğunuzu ve şu anda çalıntı bi aracın içinde olduğunu söyleyin,araçtan indirip biraz dalga geçin sonra bırakın gitsin yazıktır :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar