varmı buff kullanan???

Buff bandana asıl ismi bunun. Bu sanırım çakma, bu kadar ucuz değil kendisi. Orjinalini almanızı tavsiye ederim.

Orjinal olmayanlar 2 ay sonra yer bezi gibi oluyor. Arkadasin dedigi gibi en guzeli orjinali.

"...Kayak yapmayı ::152::, plajda güneşlenmeyi::gleam::, motosiklet kullanmayı::gazla:: ve yaşamayı sevenler::xrock:: için!..."

Ne alaka anlamadım :)

Bir de yeni çıktı, moda oldu "kimler ihtiyaç duyar, neden kullanmalıyız...vs.." gibi açıklamalar.

Son düzenleme:
orjinalleri ne kadar ki?
10 lira civarında biliyorum bende!
olmadı bunlardan alınıp 1-2 ay içinde yer bezi kıvamına gelecekse OGS den kaçak geçerken plakayı kapatmak için kullanılabilir :p

Orjinalleri 30-40 tl. Ben de 12 liraya almıştım şu an gayet memnunum ama 2 ay sonra ne olur bilemem.

Bende honda yazan var buff diye geciyor ben 20tl ye almistim gecen kis hala kullaniyorum orjinali demek.motor haric normal hayattada kullaniyorum atki takmayi pek sevmem bunu boynuma geciyorum :)

ben aldım gayet memnunum hiç bi sıkıntısını görmedim orjinal ya da değil ne farkı var şimdi? Burda amaç ne ? Orjinal olması mı? Soğuktan korunmak. Bence alınır gayet güzel bişey.

30-40 lira ne yahu? Ben KTM'deyken bunları çuvalla veriyordu Castrol bize, müşterilerime hediye ediyordum. Satın alırken en fazla 5 lira vermeye değer.

"Ama bu ithal, orcinal" diye gidip 30-40 lira vermeyin sakın, hepsi aynı mal. 30 liraya bir tane alıp bir sene kullanmaktansa 5 liradan 6 tane alır, 4 ayda birini parçalasanız bile 2 sene kullanırsınız.

Alt tarafı boru şeklinde kumaş, kazıklanmayın haybeye.

Orjinalin veya değil bir tane edinip kullanın bence, kendisi çok işe yarar.

geçen gün şirinevler mototalden aldım 10 liraya 3 gündür giyiyorum iyi koruyor kaskın altında üşümüyorum

bende ve kız arkadaşımda orjinal buff marka emin olun diğer markalardan farkı var hem hava geçirgenliği hem esneklik hemde renklerin solması vs tavsiye ederim 5 tl lik olandan almıştım şekli güzel diye sürekli kullandığım için düz kumaş gibi oldu esneklik vs kalmadı ama orjinali 4. Senesinde hala 0 gibi

şu an ankara da bırakın motoru sokakta yüyürken bile şart kesinlikle...orjinalini merak ettim yok mu link falan...

Ben anneme yaptırdım likralı penye sonucta hem bunlar ince kendm istedigim boyutta hemde cift kat yaptırdım super oldu :D annemde makine var hem beleş hem orjinalinden daha iyi oldu :D tek kötü yani dikişli olması. oda cok fark etmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar