varmı buff kullanan???

arkadaşlar buff çok amaçlı bir bez parçasıdiyebiliriz :queen:
rüzgardan,tozdan rahatsız oluyorsanız çok işe yarıyor kesinlikle. balaklava, maske, şapka, saç bandı, aksesuar vb. şekilde kullanılabiliyor. ben kullanıyorum.
fiyatı biraz pahalı gibi ama işe yarıyor. tavsiye ederim :)
...

Kesinlikle katılıyorum, outdoor yapan herkes için vazgecilmez bisey. Bu sene iç tarafı polarlı olanlarda gelecekmiş. onu da bekliyoruz soğuk günler için

kışın mecbur balaklava kullanıyorum ama havalar ısınınca buff forever diyenlerdenim
saygılar. :cat:

arkadaşlar buff çok amaçlı bir bez parçasıdiyebiliriz :queen:
rüzgardan,tozdan rahatsız oluyorsanız çok işe yarıyor kesinlikle. balaklava, maske, şapka, saç bandı, aksesuar vb. şekilde kullanılabiliyor. ben kullanıyorum.
fiyatı biraz pahalı gibi ama işe yarıyor. tavsiye ederim :)
...

kullanıyorum. motosiklet kullanırken vazgeçilmez aksesuarlarımdan

hiç bir işe yaramasa bile koluma sarıyorum, çok hoşuma gidiyor :mrgreen:
...

benimde çok hoşuma gidiyodu aldım bi tane feyizoglundan yamaha buff ı mavi ama motorum yok :D

Buff kesinlikle şahane bir buluş... Özellikle uzun yol kullananlar için. En son 23 nisan tatilinde 900km yol yaptım. Bir soğuk oldu bir sıcak.... Sıcakta bandana yaptım, soğukta balakava.. Şahane..

Bende koydum alış veriş sepetine baya birikti ayın 14 unden sonra odmesini yaprım gelir elime :)

Buff yaz kış kullanıyorum. Balaklava sıkıyor. Attım. Kafamı sağa sola döndüremiyorum. Boğuyor sanki. Panik atakmıyım ne.... Altı polar üstü penye şeklinde buff aldım rahatladım. Kısa mesafe şehir içinde fular kullanıyorum O da rahattır, ensem hava alıyor...

Reklam olarak algılanmasın, ama güzel bir alışveriş sitesi. Bizler için. Ben ordan alıyorum..
http://www.motorcumarket.com/UrunDetay.aspx?urunID=102

Son düzenleme:
Buff güzel de orijinali çok pahalı. Oxford marka alın, üç tanesi 25 miydi neydi. Acayip de işe yarıyor.

Kışın ise held marka polar buff kullanıyorum. Tek kelimeyle mucizevi bir icat.

kışın polar buff , yazın normal buff
- yazın montun içinde terleyince , enseden soğuk girmiyor
- kışın polar buff un polar kısmıda yine boyna atkı muamelesi yapıyor
güzel bi icat , pahalı mahalı ama , iy iişte canım

neden buff
1.kaskın astarı takılıp çıkarılabilir olmadığı için
2. kaskın kafaya tam oturması için
3. kışın soğuk için
4. yazın artislik için:p

Buff güzel de orijinali çok pahalı. Oxford marka alın, üç tanesi 25 miydi neydi. Acayip de işe yarıyor.

Kışın ise held marka polar buff kullanıyorum. Tek kelimeyle mucizevi bir icat.

çakmaları esneme yapıyor, yapısı bozuluyor diye duydum ben doğrumudur???
...

Buff%20poster.jpg

buff12.jpg

önce yarısı polar yarısı bez olanını aldım kullandım 3-4 ay, sonra yarısı windstopper yarısı bez olanınıda aldım kullandım... hatta kışın birisini bere yapıp birisini boynuma takıyodum... yaz geldi sadece bez olanını alıcam kesinlikle... :cat:

çakmaları esneme yapıyor, yapısı bozuluyor diye duydum ben doğrumudur???
...

Oxford marka olanlar gayet dayanıklı. Bir senedir kullanıyorum dere tepe. Kaç kere yıkandığını hatırlamıyorum. 5 liraya satılan uyduruklar büyük ihtimalle herhangi bir bezden farksızdır.

Sonuç olarak Oxford gayet iyi. Held'in poları da mükemmel. Orijinal Buff hiç kullanmadım.

Balaklavam var ama kullanamıyorum onu takınca boğulmuş gibi oluyorum =)
Buff ı kışın balaklava şeklinde takıyorum çok rahat ve sıcak oluyor kışın zaten hep boynumda da kalıyor.
Bide bu aralar saçlarım baya uzadı kafama takıp sahra şeklinde kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar