VARADERO

Selam arkadaşlar virago 250,660 tenere,kullandıktan sonra şimdide Varadero almaya hazırlanıyorum ama önce sizlerin fikirlerini de almak istedim.[/b]

Motosikleti
Su Motoru
Aydın olm keko musun sen :p Antalya yazıyor bak Nereden kısmında :) extrem olsun diye yazmadıya adam.ULZANA abi bu Virago konusunda en güzel Ateş arkadaşımız aydınlatır seni çünkü onda da Virago 535 vardı.Aydın aslında sende bilirsin Viragoyu konuş bakalım :)

ULZANA, sanIrIm forum kurallarını okumamışsın. Motor modelleri ile ilgili konuları, "Motosiklet Seçimi ve Modeller" başlığı altında konuşuyoruz. Konuları açtığımız bölümlere dikkat edersek daha güzel olur sanki :)

asıl kekoya bak adam Honda Varadero diyo en süper enduro bence hemen al
3 temmuz gezimize bekleriz

cenkmenderes' Alıntı:
ULZANA, sanIrIm forum kurallarını okumamışsın. Motor modelleri ile ilgili konuları, "Motosiklet Seçimi ve Modeller" başlığı altında konuşuyoruz. Konuları açtığımız bölümlere dikkat edersek daha güzel olur sanki :)

hayirli olsun cenkmenderes :)

Arkadaşım adam Varadero alabilirim demiş,demek ki parası var imkanı var,tecrübesi de var.Niye ufacık Transalp'e dönsün?

Süper Moderatör (BBRR)
transalp segmentinde varedero ya göre çok daha fazla tutulan bir model bir şeyin pahalı olması daha iyi olduğunun göstergesi değildir
varedero nun sınıfında daha çok tutulan modeller var
örnek 1150 gs

BMW dışında Varadero ya tercih edilebilecek model pek bilmiyorum.Neler var?

Ayrıca ben Transalp'e kötü demedim ki?Sadece küçük dedim.
Varadero ya da pahalı olduğu için iyi demedim.Varadero zaten her zaman iyi motor.

Süper Moderatör (BBRR)
her ikisinide fark atacak KTM var mesela (950 Adventure, orange)
bu motorun şu anda eline su dökecek motor henüz üretilmedi al yıllarca sorunsuz bin

950 adventure var,bmw serileri var,v strom 1000 var,ama yürekte ,kalpte varadero var.tabiiki siyah yada orange.
bazı arkadaşlar haklı olarak formun yanlış başlıkta olduğunu hatırlatmışlar,teşekkürler,acemiliğime verin lütfen.

Sanki alma desek almayacaksın da!!!! :queen:
Hadi o zaman ALMA. ALMA :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler biriniz alın da izlenimlerinizi yazın.Yakıt tüketimi nedir?Rahatlığı konforu nasıl?(Hondanın konforundan şüphe edilmez ama..)21 milyara deauville almayı düşünüyodum.Üzerine biraz daha ekleyip neden varadero olmasın.Çok devasa alet.Kontrol edebilirmiyiz acaba.

seinn yolun 1200 gs e cikacak en sonunda..
2.el 1200 gs al kurtul
mt03 vstrom vfr deauville derken varadero..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
seinn yolun 1200 gs e cikacak en sonunda..
2.el 1200 gs al kurtul
mt03 vstrom vfr deauville derken varadero..

Valla haklısın.Geçen baktım 2.el 1200 gs lere.28 milyara.Şeytan dürtmüyo değil yani.

950 adventure var,bmw serileri var,v strom 1000 var,ama yürekte ,kalpte varadero var.tabiiki siyah yada orange.
bazı arkadaşlar haklı olarak formun yanlış başlıkta olduğunu hatırlatmışlar,teşekkürler,acemiliğime verin lütfen.

..kalbini hiç bozma varaderoysa varadero :cat: hatta imkanın varsa bitanede bana al :queen: borcum olsun sana :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar