Uzun Yol

ya ben bişey sormak isyorum bende asya war bende haziranda yaklaşık 120km yok yapacağım ve antalyada oturuyorum sıcaklık belli yani ne kadar gittikden sonra ne kadar süre motoru dinlendirmeliyim bide motor şişerse ne olur ??

biraz geç bi cevap ama...

motorda sorun çıkmaz teknik olarak. 100-150 km hiç durmadan rahat gider ama ben 40km gittim yoruldum. vibrasyon var, rüzgar direk göğsünüze geliyor, rampalarda hızı çok düşüyor (yolun durumuna göre).

maceracı birisi için güzel oluyor ama.

motorunun kontrollerini tam yaptırmalısın. bide rodajın önemi bu yolda belli olur... vespa ile dünya turu atan karadenizli bi amca vardı belki görmüşsündür.ama onun motoru vespaydı. hoş vespa firması bile şaşırmıştı bu olaya :)

uzun yol yapıcam tavsiye lütfen

15 haziran yola çıkıcam,Ankaradan Taşucu SONRA vapur ile Kıbrısa allah izin verirse gidicem.ilk uzun yol tecrübem olucak.önerilerinize ihtiyacım var.

arkadaşım hayırlı yolculuklar..biz ne desek boş yaşaman gerek inşallah eğlenceli olur yolculuğun....

Sık sık mola verip dinlene dinlene gitmeni tavsiye ederim. En önemlisi bu.. Deponu da hep dolu tut yolda benzinsiz kalma.. Yola çıkmadan bir bakıma sok motoru da en temizinden..

Bundan 8-10 yıl önce üniversite öğrencisi bir genç YAYA olarak katmanduya kadar gitti ve döndü dil bilmiyordu ve cebinde 100 usd ile yola çıktı.sağ salim geri geldi. HAMDI PİŞTİ YANDI.

İHTİYAR' Alıntı:
Bundan 8-10 yıl önce üniversite öğrencisi bir genç YAYA olarak katmanduya kadar gitti ve döndü dil bilmiyordu ve cebinde 100 usd ile yola çıktı.sağ salim geri geldi. HAMDI PİŞTİ YANDI.
yaya olarak? ayrıca dediğin yer neresi ? yoksa o genç senmıydın?:)

feribot saatlerini öğren. orda çok beklemek zorunda kalmazsın. bazı günler feribot olmayabilir. bu de benden ufak bi fikir

hayırlı yolculuklar....

Bir Termos al arkadaşım üşürsen bir bardak üçü birarada iyi gelir..Ben hep öyle yapıyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
feribot için yanında kesinlikle halat bulundur hava patlarsa tüm yolculuk boyunca motorun üstünde oturmak zorunda kalmazsın :)

ttopchu' Alıntı:
feribot için yanında kesinlikle halat bulundur hava patlarsa tüm yolculuk boyunca motorun üstünde oturmak zorunda kalmazsın :)
çok iyi fikir,aklında kalmaz

blackhawk' Alıntı:
Bir Termos al arkadaşım üşürsen bir bardak üçü birarada iyi gelir..Ben hep öyle yapıyorum...
saol dostum,üşüyüceğimi hiç sanmıyorum ama.kıbrıs 45 dereceymiş şu an:queen:

ylmzzz' Alıntı:
feribot saatlerini öğren. orda çok beklemek zorunda kalmazsın. bazı günler feribot olmayabilir. bu de benden ufak bi fikir

hayırlı yolculuklar....
cumaları varmış onu öğrendim.saolsın

wesot' Alıntı:
motorunu önce servise götür bence, bi bakım yaptır..
aklımda dostum

520 km bence fazla zorlamaz senı kardeş
en fazla 2 saat de bır mola verırsın ayaklarını sırtını acarsın. fazla yorulmazssın
zırt pırt da mola verırsen yol bıtmez bence fazla mola verme.
kamyon,tır ve buslardan uzak dur fazla yakınlasma arabalardan da uzak durmaya calıs ama buyuk araclarda turbulans ve savurma daha fazla oluyor. dıkakt buna. takıp edeceksen arabayı felan kesınlıkle teker hızasından takıp et. emnıyet serıdını fazla kullanma bence normal yolunda gıt daha emnıyetlı :)
skullhunterın uzun yol lıstesıne bır bak lazım ve gereklı seyler var orda.
fotograf makınenı de almayı unutmazssın herhalde dı mı?:)
iyi yolculuklar sana.
guzel kıbrıs yaaaaa yanıyodur sımdı orası :cherry:

ya bide bu başlıkta koydugun harita, km ler felan nerden buldun bı adres verebılırmısın?

dostum bu eskı bı program.yaklasık 4 senelık fln ama ıse yarıyor. SONYMAP die bişey ama boyle bısey iştersen aynısı mercedes-benz türk adresindede var.tavsıye ederım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar