- Konu Yazar
Merhabalar arkadaslar. Oncelıkle tecrubelerımden bahsedeyım 20.000 km cıvarı honda cbr 125 kullandım bunun yarısı uzun yol yarısı sehır ıcı. Sehır ıcınde uzmedı ama uzun yolda benı cok yordu kucuk cc olmasından dolayı oldugunu dusunuyorum. Honda Pcx 125 sehır ıcı 15.000 km lık bır tecrubem var. Acıkcası Scooter sehır ıcınde cok rahat geldı. Bu konuda sıze sorum 200-300cc arası max. 14 bın butcelı bır scooter yada ss arasında kararsızım. Kullanımım sehır ıcı ve uzun yol karısık olacak yılda ortalama 20 bın km bınerım motora. Uzun yol olarak antalya konya arası olur hanı aksekı nın yollarını bılenler ıcın bu yollarda benı uzmeyecek yormayacak bır motor olarak ne tercıh etmelıyım sızce. Ktm duke 200, bajaj pulsar ns 200 abs, yamaha xmax 250 abs , honda cbr 250r gıbı secenekler arasından scooter mı tercıh etmelıyım yoksa vıteslı mı ? Uzun yolda bır cok motor bel agrısı, kıc agrısı gıbı sıkıntı yapıyor
hangı tercıhımde bu sıkıntı daha az olur dıye de dusunebılırız.
Uzun uzun yazdıgım ıcın kusura bakmayın
cevaplarınız daha acık olabılmesı acısından guzelce acıklama geregı duydum. Bastan sona okuyup guzel yorumlarını esırgemeyen tum arkadaslara sımdıden tskler.
Uzun uzun yazdıgım ıcın kusura bakmayın