Üzülüyorum Arkadaşlar

Arkadaşlar Bursada beşevlerde oturuyorum bugün adsl faturasının son ödeme günüydü onu ödemeye gidicekken hadi bisikletle gideyim dedim, zaten motoru çok istediğim için motor sürüyormuş gibi gidiyorum :) yıllardır bisiklete binmiyordum çok temkinli yolu kontrol ederek gidiyordum, bilenler bilir karafatma heykelinin orada geçiş üstünlüğü olan araçları bekledim yolun boş olduğu bir anda devam ettim ama gördüklerim beni çok üzdü, çok fazla sayıda beyaz gömlekli kravatlı kurye olduğu belli olan adamlar scooterlar ile öyle temkinsiz hareket ediyorlardıki
ne kaskları var nede başka bişey, yolda sadece kendileri varmış gibisine rahat sağa sola bakmadan hızlı şekilde sürüyorlardı, bu beni gerçekten üzdü, daha sonra faturayı ödedim ve tekrar bisikletime bindiğim anda yanımdan yine aynı tiplerin sürdüğü bir scooter geçti hızlı şekilde geldi yolda aniden durdu, yolda U dönüşü yapıp yolun diğer tarafına geçicekti bu sırada o yönde devam eden araçların geçmesini beklerken motorun frenini sıktı ve motora gaz verdi arkadaşlar motordan çıkan sesi anlatamam, resmen ağlıyordu... arkadaşlar bence bu kebapçı vsvs kuryelerine bi denetleme getirilmeli yoksa bizleri ve trafiği ciddi tehlikeler bekliyor gerçekten

Dostum sana bu konuda hak vermeyecek kimse yok buna emin olabilirsin. Geçenlerde yanımdan kaskı montu vs. hiçbir şeyi olmayan bir kurye önümdeki arabalara makaslar atarak öyle bir geçtiki ben korktum..

benim fikrim hep dediğim gibi bir kaç densizin hatasını herkese mal etmemektir ne sürücüler var katılıyorum dengesiz hatalı kullanıyorlar hatta sabah bende birine şahit oldum ama o motorcu motorunu kötü kullanıyor diye bütün motorculara mal edemem hep şunu diyorum bizim ehliyetimiz yok ama oınların varda ne oluyor? :)

çok haklısın kardeş. bende bursadayım mudanyada oturuyorumda burada bizim en çok tüpçüler oluyo burası daha tehlikeli ne kask var ne elbise, zaten motorlarda çin malı mondıal asya felan adamlar onlarla tüp taşıyor trafiktemi boş yolda mı belli degil çılgınca kullanıyorlar polislerde bizi durdurur onları durdurmaz ne iştir anlamadım. neyse zaten ehliyeti alınca onların yanına park etcem:) bazıları da 19 litrelik sular taşıyo.nolcak bizim bu trafik halimiz bilmiyorum:silent: :silent:

godfather' Alıntı:
benim fikrim hep dediğim gibi bir kaç densizin hatasını herkese mal etmemektir ne sürücüler var katılıyorum dengesiz hatalı kullanıyorlar hatta sabah bende birine şahit oldum ama o motorcu motorunu kötü kullanıyor diye bütün motorculara mal edemem hep şunu diyorum bizim ehliyetimiz yok ama oınların varda ne oluyor? :)
iyide ben herkese mal etedimki temkinsiz sürücülerden bahsettim sadece

FANTASTICUA' Alıntı:
iyide ben herkese mal etedimki temkinsiz sürücülerden bahsettim sadece
öncelikle böyle bir tepkiden çekiniyordum amacım kimseleri kırmak üzmek değil kızdırdıysam pardon son olarak yazımı şu sözlerden yola çıkarak yazmış bulunuyorum

FANTASTICUA' Alıntı:
bence bu kebapçı vsvs kuryelerine bi denetleme getirilmeli yoksa bizleri ve trafiği ciddi tehlikeler bekliyor gerçekten

ayrıca belirtmek istiyorumki hiç yukarıda belirtilen türde işi yapan tanıdığım yok tekrar kırdıysam veya kızdırdıysam özür diliyorum benimde anlatmak istediğim zaten tedbirsiz insanlardı:)

yokyok anlıyorum seni ama genel olarak bu böyle
bugün 10a yakın böyle motor geçti yanımdan

godfather kardeş sende haklısında tehlikeli sürenler var belki az belki çok neyse ya Allah yardımcımız olsun:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar