hoşbulduk:cat:
Cbr 1100 x ve hayabusa:sunny:
Maddi açıdan 8000- 9000 tl üzerine çıkamıyorum ne yazık ki fz 6

r: ,
cbf valla aklıma hic gelmedi acıkcası biraz klasik ya da spor kasa seviyorum cbf 600 tercihim değil pek:farao:.Ama avatarıma bi daha bakınca direkt cbf 600 müş:cyclopsan
Başlık konusu ise 7 ay önce foruma üye oldum bi daha da uğramadım buraya:bounce:
tekrardan hoşbulduk:cat:
Kullandığım motorlardan bahsedeyim eğer doğru yere yazıyorsak:
cbr 125 i aldığımda çok sevinmiştim hem 0 km olması hem de benim bir motorumun olması..:cherry:.İlk zamanlar iyiydi performans fln, Fakat aradan biraz zaman geçince Levent ve maslaktaki iş kulelerinin ayna gibi yansıyan camlarının karşısından motorumla gecerken ,motorun üstünde pek de hayal ettiğim gibi durmadığımı farkettim:sunny:.Sonra hemen motorumu satıp tipi güzel ve klasik tarzı olan aynı zamanda fiyatı da baya makul gördüğüm 15000 km de bir gt 250 naked aldım

,motora ilk bindiğim 15 dakika motoru geri vermek istedim 0 km hondadan sonra 15 000 km deki Hyosung döküntü gibi gelmişti:santa:.Ama sonrasında 125 ccden sonra 250 cc ve çift silindir v motor mükemmeldi.6000 km yaptım hiç bir sorun çıkarmadı:cat:.Satmak istememin nedeni tarz değişikliği diyelim:bounce:.
Şimdi de rs 125 veya bmw r-65 fln bakıyorum
SAYGILAR...