- Konu Yazar
Selamlar . Arkadaşlar benim scooterimde marş sorunu vardı. Marşa basınca motordan gayet güzel ses geliyor ama bir türlü çalışmıyor. Ateşlemeye basarken kıy kıy kıy ediyor ama bir türlü çalışmıyor. Anca zor bela ayak marşıyla çalıışıyor. Motor ısındıktan sonrada el marşı ile gayet güzel çalışmaya başlıyor. Sorun soğuduktan sonra el ile almıyor. Sorun şu ki dün istemeye istemeye gittim ustaya . Şimdi ağır konuşcam konuşmakta istemiyorum çok bilmiş ayaklarıyla yok aküm bitmişte yok konjektör fazla şarz etmişte falanda filanda değiştirdi bunları. Kesinlikle sorun tamam dedi. Güya bide gündüz farlar açık gezcekmişim. :jocolor::jocolor::jocolor::jocolor::jocolor:
Ama gelin görinki bugün kız arkadaşlımlar motora tam binicez sonuç hüsran. Yine kıy kıy kıy. Öncelikle bu mesajı görüyorsan ve bu foruma üyeyse hakkımı helal etmediğimi bilsin.
Şimdi arkadaşlar gerekirse motoru bozim nolur bana nelerden olabileceğini söyleyin yazdıklarımı dikkate alarak. Aküyle ilgili sıkıntı yok. Ve motor sıcakken scooter elden marş alıyor. Sizce sorun nerede veya nerelerde olabilir. :silent:
Ama gelin görinki bugün kız arkadaşlımlar motora tam binicez sonuç hüsran. Yine kıy kıy kıy. Öncelikle bu mesajı görüyorsan ve bu foruma üyeyse hakkımı helal etmediğimi bilsin.