Ünü sınırları aştı Fransız kanalına belgesel oldu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çekim için yapıldı o tekerler :) ayrıca arkamdan gelen minibüs sağ şeridi önümden giden araba da sol şeridi kapatmıştı...sükse yapsın diyew teker yapmadım orda.

---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:58 ----------

çok uzun yaa nbasıl anlatcam şimdi o kadar şeyi :)

günlük hayatımı çektiler bunun yanı sıra da böyle bi imam olmanın toplum tarafından nasıl karşlandğını falan sordular...

Hocam, programın ismini biliyor musun fransızca olarak ? Internetten buluruz belki.

Sizi sürü piskolojisine , işinizle aşkınızı karıştıranlara uymadığınız ve kararlarınızın arkasında durduğunuz için ayrıca tebrik ederim... Ayrıca yeni makineniz hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
programın ismini fransızca bilmiyorum ama bilgileri yollicaklar bana isticem.o zman buraya yazarım

çekim için yapıldı o tekerler :) ayrıca arkamdan gelen minibüs sağ şeridi önümden giden araba da sol şeridi kapatmıştı...sükse yapsın diyew teker yapmadım orda.

---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:58 ----------

çok uzun yaa nbasıl anlatcam şimdi o kadar şeyi :)

günlük hayatımı çektiler bunun yanı sıra da böyle bi imam olmanın toplum tarafından nasıl karşlandğını falan sordular...

gururlandım abi helal olsun inşallah tanışırız bir gün .
biz 2 arkadas pamukkale üni okuyoruz , 2. dönem havalar güzelleştiğinde ziyaretine gelsek arkadaşla olur mu abi :)

Her il'e en az bir adet bu imamdan atanmasını istiyorum.

Saygılar Aslan hocam...

Taze kanlar her zaman güzeldir,eski imamlar'ın çogunun suratı mahkeme duvarı tabiri idi(belki bana denk gelenler öyledir),şimdi genç arkadaşlar İnsanlara daha samimi yaklaşıyorlar.
Allah kaza bela vermesin ,tekere dikkat.

Forumdan Uzaklaştırıldı
otopsici isim neydi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------

ayrıca facebook dan eklemek isteyenler için facebook.com/tarikbalki

hocam yokmu goruntusu hazırlanan belgeselın bı ızleyelım birii türkçeye cevirsin ne güzel olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar