Ümmet Perkitan [Rüzgarın Abisi]

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bilirsiniz belki, veriyi nerden çekiyor bilmiyorum ama windows 10 da oturum açmadan kilit ekranında bugun ve yarın dogum gunu olanları gösteriyor benim bilgisayar.

Windows o verileri outlook/hotmail/msn hesaplarınızda kayıtlı kişi bilgilerinden alıyor.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Bilirsiniz belki, veriyi nerden çekiyor bilmiyorum ama windows 10 da oturum açmadan kilit ekranında bugun ve yarın dogum gunu olanları gösteriyor benim bilgisayar.

Bugün gördüm ki ümmet abinin doğum günüymüş.
Doğum günün kutlu olsun. Bir kere oturup görüştük çay içebildik ama, hep takip ettim seni be abi.

Mekanın cennet olsun.

aynen bende de çıkar her sene..

Ümmet abi ile ilk defa Bayrampaşa Gaziosmanpaşa ilçe sınırındaki bir lokantada 2011 de organiz ettigi iftarda görüşmüştük. O yola düştüğünde gönderilerini takibe alırdık. Hoşsohbet canayakin bir insandı. Allah rahmet eyleye.

Saygılar Ümmet abi. 10 yıl olmuş vefat edeli. Son görüşmemizde bir 6-7 sene olmuştur. Ettimi 16-17 sene. Unutmadık ağabey, bak hatırladık, hatırlıyoruz, tazeliyoruz hafızayı, hatıraları.

Motosikleti
Yamaha XT600
Gençken okurdum,takip ederdim seni abi.Zaman ne kadar hızlı akıyor.Sen gittin bizler yaşlanıyoruz.Huzurla uyu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar