Umarım bu keyifli bir birlikteliğin başlangıcıdır

Arkadaşlar hepinize merhabalar
Yaklaşık iki aydır motosiklet.net'in sayfalarında dolaşıyor görüşlerinizi okuyorum. Ve artık tanışmanın zamanı geldi :)

23 yaşında mezuniyetine az kalmış bir öğrenci arkadaşınızım. :) Hiç motorcu arkadaşım veya akrabam olmadı ama küçüklüğümden beri sürekli içimde bir motor sempatisi oldu. Belkide küçüklüğümden beri uzun mesafe bisiklete binmemin bunda etkisi olmuştur bilemiyorum :D

24 Nisan günü ilk motorsikletimi aldım. Mavi bir Honda Beat :) Daha önce hiç motor kullanmadığım için diğer motorlarla kıyaslama yapamayacağım :p Ama gerçekten beklediğimden çok çok daha güzel birşeymiş :) Umarım bu keyifli bir birlikteliğin başlangıcıdır.

Siz motor tutukunlarıyla bir arada olmaktan çok mutluyum.
Merhabalar herkese...

Hayırlı olsun, ben de 4 sınav sonra mezunum :)

Ayrıca motorun da hayırlı olsun. Beat kullandım ve açıkçası çok hoşuma gitmişti. Sade ve rahat bir motor. Güle güle kullan...

Ben de bu gün camiaya katılmış biri olarak hos geldin diyorum

Arkadaşlar ikinizde hoş geldiniz,istanbul2024 motorunda hayırlı olsun,kazasız keyifli sürüşler dilerim.

Motosikleti
Su Motoru
Hayırlı olsun arkadaşım , motorunu kazasız belasız kullanman dilekleriyle yazıma başlıyorum :p :) yok başlamıyorum.Bende 23 yaşındayım allah kısmet ederse bu sene kaldık o zaman bir hesap yaparsan 6 sene sonra mezunum :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar