uludag videosu merakla beklenen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi sorun yok tanju bu arada yeni üye olmussun hayırlı olsun

hiç belli olmaz kısmet nereyese artık

Özgür kardeş, öyle veya böyle geldiniz gezdiniz yol yaptınız ama sisten dolayı kardelenleri volfram madenini bakacaktan bursa ovasını göremediniz.
İnşallah havanın açık ve sıcak olduğu bir zamanda gezinizi tekrarlar ve keyfine varırsınız.
Ağustos ayında zirvenin kuzey yamaçlarında kalan karın serinliğini şehirde hava sıcaklığı 35-40 dereceyken orada 12-15 derece olduğunu ve suyunun soğukluğunu kaçırmamanızı isterim.
Not:Zirvede 7 adet göl olduğunu biliyormuydunuz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
biraz üşümüşe benziyodunuz ama tebirkler sizleri arkadaşlar güzel bi gezi olmuş görünüşe göre...

Walla helal olsun super bir gezi olmus hem komik hem gusel. Tebrik ederim.:mrgreen:

biraz üşümüşe benziyodunuz ama tebirkler sizleri arkadaşlar güzel bi gezi olmuş görünüşe göre...

Birazmı Adamım sen ne diyorsunn iliklerimi geçtim hücrelerim bile titriyordu :queen: :queen:
ama buna değer emin olun ıslak çamaşırlar içi cılk cılk olmuş postallar soğuk diye ellerini montun kollarından çıkaramamak süper duygu...
Hele kaza anını filme alabildimyaa offf sormayın keyfime :queen: :queen: allah beterinden saklasın hepimizi her kazamız böyle süratsiz uzun kayışlardan oluşsada hiç birimize bişi olmayaa:bounce: :cat:

@ihtiyar tabiki yeniden yaparız yanımızda saglam bir rehber olduktan sonra yukarda yedi tane göle bulamassak boluya yedi göllere gideriz

daha öncedee cıktım yuarı bir cok kez ancak tam anlamıyla dolasma sansım olmamıstı bi dahaki sefer bunu asarız die düşünüyorum

üşümeye alıskınımda artcı baya şikayetci baksanıza

walla cok gusel olmus. helal olsun. Abi feribotta, dışarda ıkı tane ninjamı gördüm ne hehe

elinize saglık güzel paylaşım.arkdaşlar kusura bakmayın ama videonun sonunda koptum ulen okadar tabela var ilk önce dikkat işareti vardı hadi onu sallamadınız orda kaygan zemin tabelası onu niye sallamadınız beeee:queen:

kara yolları sizin için yapılabilecek herşeyi yapmış ama anlayana işte:queen:

neyse size birşey olmamış ya gerisi önemli degil. artık tabelalara dikkat edersiniz:queen:

@ihtiyar tabiki yeniden yaparız yanımızda saglam bir rehber olduktan sonra yukarda yedi tane göle bulamassak boluya yedi göllere gideriz

daha öncedee cıktım yuarı bir cok kez ancak tam anlamıyla dolasma sansım olmamıstı bi dahaki sefer bunu asarız die düşünüyorum

üşümeye alıskınımda artcı baya şikayetci baksanıza

Özgür ilk seferde olcak okadar alıştım ama sonralarda birdahakine koymaz bana 7 göl 9 göl heryere gider :queen: :queen: :queen: hele kendi motorum olursa off ozman daha manyak gider :queen: :queen: :queen:

Özgür ilk seferde olcak okadar alıştım ama sonralarda birdahakine koymaz bana 7 göl 9 göl heryere gider :queen: :queen: :queen: hele kendi motorum olursa off ozman daha manyak gider :queen: :queen: :queen:

Arkadaşlar yedi göllere mutlaka çıkın tavsiye ederim.Kopuyorsunuz hayattan dünya umrunuzda olmaz birde gece kamp yaparız olmazsa yıldızlarrrr of of of .:cat:

elinize saglık güzel paylaşım.arkdaşlar kusura bakmayın ama videonun sonunda koptum ulen okadar tabela var ilk önce dikkat işareti vardı hadi onu sallamadınız orda kaygan zemin tabelası onu niye sallamadınız beeee:queen:

kara yolları sizin için yapılabilecek herşeyi yapmış ama anlayana işte:queen:

neyse size birşey olmamış ya gerisi önemli degil. artık tabelalara dikkat edersiniz:queen:

güvenli sürüş egitimi almıs kişiler olarak bu konuya dikkat etmemiz gerekirdi ancak artcı hem cekiyor hem konusuyor dikkatim dagıldı galiba herhalde sanırsam

yedi göller iyi fikir bi ara uzamak lazım orayada cok yer gezdim ama birde abanta gitmek kısmet olmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar