ulefone armor 21 almayı düşünüyorum sizce alınırmı (kuryeyim)

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır telefon arıyorum şarjı uzun gidicek ve sağlam bir telefon kurye olduğum için bu telefonu buldum sizce alınırmı bilemedim ve ayrıyeten çok fazla arkadaşlara gezip müzik dinleyen birisiyim sizlere sormak istedim bataryası yüksek ayrıyeten hapörleride normal telefonlara göre daha güçlü oyuzden de ilgimi çekmiyor değil . https://www.yeniyeni.com/urun/ulefone-armor-21-armor-21

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Yani evet telefon güzel aslında ama çok ağır değil mi 400gram

genelikle motorda kullanıcağım için pek bi önemi yok ayrıyetten kullandıkça alışırım die düşüyorum

Motosikleti
Ağırlık sorun olmayacaksa bence güzel telefon aslında, su wireless şarj olabilen bi telefon istiyorum bende aslında ama disime göre bulamadim henüz 😁

Ulefone iyi bir marka değil, iki telefon kullanabilirsiniz.
2 telefon kullandım lakin dayanıksız oldukları için kırıldı araştırdığıma göre ulefone armor serisinin ip68 ip69k dayanıklılık sertifikası mevcutmuş hani istediğimde tek telefon olsun şarjı uzun dayansın ve dayanıklı olsun aradığım telefonu tanımlayanda bu telefon oldu

Motosikleti
Bu başlık acildigindan beri kontrol ediyorum bu markayı armor 24 var efsane biseye benziyo reverse şarj özelliği felanda var. Napsam bilemiyorum çok ikilemdeyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar