Uğur AK

Super Moderator
Uğur kardeşim, Allah'ın rahmeti seninle olsun.. Mekanın cennet olsun.. Ailene de sabırlar diliyorum.. Nasıl sabır edilir nasıl kabul edilir hiç bilmiyorum ama, bu dünyaya güzel bir adamdın.. Seni tanıdığım için ne kadar mutlu olduysam, gittiğin için de o kadar üzgünüm... Söyleyecek hiç bir şey bulamiyorum, bunca teknoloji, bunca ilerlemenin hiç bir faydasının olmamasına da ayrıca kahır oluyorum.. Gittiğin yerde huzur içinde ol.. Bir gün nasıl olsa yine hep birlikte olacağız, sen sadece erken gittin..

Hoşçakal..

Super Moderator
Yazamıyorum çocuk sana...

Haberi duyduğumdan beri ya giresim gelmiyor; ya girip de oyalanmaya unutmaya çalışıyorum, ya gelip bakıp, yazacak bir şey bulamayıp, o yaşa o yüze o gülüşe ölümü yakıştıramayıp çıkıp gidiyorum buradan...

Umarım mutlusundur, huzurlusundur, rahatsındır; ve hep iki teker üzerindesindir olduğun yerde...

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Mekanı cennet olsun, yakınlarına sabır diliyorum... Bizde 2020 de kurtuluyorduk ama işte kamyon yeterince iyi çarpamayınca sağlam kaldım.

Tartışıyorduk en son, tabi kaç sene oldu hatırlamıyorum ama ben sorun çıkartıyordum, yine de aklı başında bir şekilde konuşuyordu, düzgün iyi biri olduğu belliydi.

iyi insanların erken gitmesi üzücü.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şahsen tanımam..Ama forumda çok karşılaşmıştık..
Ruhu şaad olsun..
Çok gençmiş.. :cry:

Vay be yillar once ugur kardesimle burada neredeyse hergun teknik konular hakkinda sohbet ederdik,sahsen tanismadik ama vefat ettigini yeni ogrendim,sanki yakin bir dostumun vefatini almis gibi uzuldum.

Mekanin cennet olsun kardesim.

Motosikleti
Trk 702 x, dominar 400, honda dio, cbr650f
Allah rahmet eylesin başımız sağolsun.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
😢😢😢

Vay be yillar once ugur kardesimle burada neredeyse hergun teknik konular hakkinda sohbet ederdik,sahsen tanismadik ama vefat ettigini yeni ogrendim,sanki yakin bir dostumun vefatini almis gibi uzuldum.

Mekanin cennet olsun kardesim.
Forumlarda yıllarca hiç tanışmadan sohbet ettiğimiz insanın vefat ettiğini öğrenmek garip bir duygu değilmi 😒
Sanki hergün karşılaştığımız biriymiş gibi
üzülüyor insan..
Kardeşimizin mekanı cennet olsun 🙏

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun genç yaşta gerçekten çok üzücü allah geride kalanlara sebır versin.

Motosikleti
2024 Duke390
Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun. Yakınlarına ve onu sevenlere güç ve sabır diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar