ucuz chopper/cruiser lerden hangisi?

hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    25
merhabalar, ben şu ucuz yollu çin motorlarından birini düşünüyorum ama hemen hemen hepsi aynı gibi görünüyor(performans ve çıkardıkları sorun açısından). Sizce hangisi daha mantıklı olur? Bu ilk motorum olacak, son 10-15 gün içinde alıcam ve heralde 1-2 yıla daha büyük bi motora geçerim.

Düşündüğüm modeller:Kanuni seyhan 250cc, jinlun 250cc, mondial mct 250cc ve keeway 150cc

250cc lik bir motor düşünürken bu aralar en mantıktısı bana 150'lik keeway gibi geldi

benim için önemli olan iyi performans, az sorun :cherry: yaani herkezin istediği işte...
görünüş çokda önemli diil, motosiklet işlerinde yeniyim, beni iyice aydınlatıp objektif önerilerde bulunursanız çok sevinirim.

Bu arada sitede yeniyim, buda ilk mesajım herkese merabalar :king:

merhaba remy,
aramıza hoşgeldin. seninle aynı tereddütleri ben de yaşamıştım, nihayet mondial 250 mct'de karar kıldım ve bu kararımdan son derece memnunum. ama buradan sana tutup da şu modeli al, süper alet, diğerleri şöyle de böyle de demek doğru olmaz. en iyisi senin biraz vakit ayırıp bahsettiğin modellerle ilgili yorumların hepsini tek tek okuman, ankara'daki bayii ve servislerle konuşman, eğer yapabiliyorsan bahsi geçen motorların en azından bir iki dakika üstüne oturup bir fikir edinmen olacaktır.
performans olarak hepsi hemen hemen aynı, dolayısıyla seçiminde etken faktörler sırasıyla fiyat, yedek parça - servis imkanları, kronik arızalarının olup olmadığı ve görüntü.
şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız kullan diyelim ..

Gecen gun gazetede kanuni nin reklamini gordum. 250 lik motoru icin icin urkiye'nin motosikleti gibi bisey yaziyordu.Turkiye de mi uretiliyor ki bu motor?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet kanuni türkiyede üretiliyo bildiğim kadarıyla solo :flower:

SeLam Remy,Keeway 150 ve RegaL RaptoR 250 senin için iki iyi seçim olarak gözüküo.Ama sen genede 1 haftanı felan araştırmaya ayır.Hatta test edebiliyorsan test sürüşü yap.Ama sakın acele edip tam fikir sahibi olmadıgın bir motosiklet alma :cat:

JaNTi' Alıntı:
SeLam Remy,Keeway 150 ve RegaL RaptoR 250 senin için iki iyi seçim olarak gözüküo.Ama sen genede 1 haftanı felan araştırmaya ayır.Hatta test edebiliyorsan test sürüşü yap.Ama sakın acele edip tam fikir sahibi olmadıgın bir motosiklet alma

katılıyorum, +10binmilyon

hehehe çok saolun arkadaşlar zaaten bende bu yaz boyunca deli gibi araştırma yaptım. Burda topic'leri okuya okuya gözleri bozmuş olabilirim :) ama işte seçenekler birbirine çok yakın olunca ne kadarda araştırsan kararsız kalıyosun işte...

ama bencede ne kadar sanal alemde araştırsamda pratikte olay bambaşka o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar