Twister son hız denemesi

Hımmm valla foto olayını itiraf edelim, ilk çalıştırmada göstergelerin sonuna dayandığı anda çekildi. Ama motor aldığım zaman hareket halinde de çekecem. Bende canon dijital makina var ve 1/2000 saniye enstantene hızı.
Yani hareket halinde de net yakalayabilir. :cherry:
Buluşmalara gelirsen fotograf konusunda da konuşabiliriz :farao:

Bu arada arkadaşın koyduğu resmin foto montaj olmadığını düşünüyorum. Ben de bilgisayar programcısıyım, montaj işinden anlarım biraz :cherry:

orijinal hali
twistersonhiz.jpg

resmi biraz netleştirdim, taş izlerine dikkat edin, özellikle simetriğine...
is.php

ve de
is.php
[/img]

muhahahahah abi bizim hız olayı baya konuşuldu ya murratın dediği gibi o sıra motor calışmıyordu bile ilk anahtarı cevirince göstergeler sonu buluyor ve geri dönüyor o sırada cektik bakalım ne olacak diye.. bayağı konuşuldu bu arda zaten 140 yaptım ben o motorla birazdaha zorlasak yapar yani 150...

ghost bu arada büyüttüğün resimleride göremiyoruz link lerde açılmıyor haberin olsun...

Fotomontaj demiyorum.
O hızda çekilen fotoğrafta,hareket eden kısmın yani asfaltın hareketsiz gibi çıkması imkansız.Çünkü kameranın çok hızlı olması lazım.
Yda motor hareket etmiyordu...
Zaten arkadaşlar itiraf etti.Benim tespitimin doğru olduğu ortaya çıktı.

Resim gerçekci gelmiyo demeni ben yanlış yorumladım o zaman. Sen montaj olduğunu değilde, motorun hareket etmediğini düşünmüşsün, bi yanlış anlaşılma olmuş :queen:

Koyduğum resimlerin linkine bakıyorum şimdi...

tebrikler arkadaşlar monraj değil doğrudur motor o anda çalışmıyordu bile oda doğrudur 100 puna geliyor :king:
danger ın başının altından cıkıyor bütün bunlar... :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar