- Konu Yazar
merhaba arkadslar 4silindir kullanıcısı iken bosanma ve maddi sebeplerden ötürü kawasaki 1400 gtr motorumu sattım...
kendimi toparlayarak tvs apache aldım fakat bir sorun var
motoru aldıgım kişi arkadasım yagsız bırakıp buna motor yaptırmıs...
daha once apache kullanmadım kıyaslama yapamıyorum ..
motor sanki kasıyor gitmek istemiyor gibi
motoru aldıgım zaman 14 ay motor yatmıs pislik icindeydi motor aldım yıkadım yagladım tertemiz hale getirdim .
SUBAP ve egzantirik sesi vardı tamirciye verdim ses kesildi. fakat motor kasmaya basladı resmen
GELELİM SIKINTIYA ..
1. SIKINTI = MOTORDA İVMELENME YOK 5. VİTES HİC YOK TOP SPEED 90 105 ARASI GEZİYOR.
2. SIKINTI İSE ROLANTİ TUTMUYOR ( FARLAR KAPALI İKEN SORUN YOK . FARLAR ACILINCA STOP EDİYOR.) ROLANTİYİ OYNUYORUM
2 BİN DEVİRE CIKARTIYORUM SORUNYOK AMA YOLDA GİDERKEN DEBRİYAJA BASINCA 5 BİN DEVİRDEN 2 BİN DEVİRE COK GEC DÜSÜYOR
TAMİRCİYE GİDİYORUM
birine gidiyom abi 200 cc yapalım motoru
birine gidiyom piston segman atalım
kendimi toparlayarak tvs apache aldım fakat bir sorun var
motoru aldıgım kişi arkadasım yagsız bırakıp buna motor yaptırmıs...
daha once apache kullanmadım kıyaslama yapamıyorum ..
motor sanki kasıyor gitmek istemiyor gibi
motoru aldıgım zaman 14 ay motor yatmıs pislik icindeydi motor aldım yıkadım yagladım tertemiz hale getirdim .
SUBAP ve egzantirik sesi vardı tamirciye verdim ses kesildi. fakat motor kasmaya basladı resmen
GELELİM SIKINTIYA ..
1. SIKINTI = MOTORDA İVMELENME YOK 5. VİTES HİC YOK TOP SPEED 90 105 ARASI GEZİYOR.
2. SIKINTI İSE ROLANTİ TUTMUYOR ( FARLAR KAPALI İKEN SORUN YOK . FARLAR ACILINCA STOP EDİYOR.) ROLANTİYİ OYNUYORUM
2 BİN DEVİRE CIKARTIYORUM SORUNYOK AMA YOLDA GİDERKEN DEBRİYAJA BASINCA 5 BİN DEVİRDEN 2 BİN DEVİRE COK GEC DÜSÜYOR
TAMİRCİYE GİDİYORUM
birine gidiyom abi 200 cc yapalım motoru
birine gidiyom piston segman atalım