tvs apache kymco venox?

aynen arkadaşımın söylediklerine katılıyorum apache biçok japon motoruna göre çok kaliteli ve güçlü bir yapıdadır titreşim konusuna gelince her zaman söylüyorum bu motor üstten egzantrikli olduğu için daha seri ve tabikide her güzelin kusuru gibi titreşimi vardır.

titreşimsiz bilinen muadili japonlar da üstten eksantriklidir. sanırım burada bir karışıklık oldu.

alttan egzantrikli motosikletler daha titreşimli olarak bilinirler.

nbr pis ybr ci benim apacheyi 160 cc yapcam ya gezilerde fln buluşursak anahtarı vercem sana böle bişi yok ya dehşet gidiyo

:cat: niye biliyomusun bazıları kör olmuş honda abi adı var kaliteli ya fln diyolar alıyolar benim amca oglum yamaha müdürü onu geç senelerin motorcusu abim var onlara sordum almadan önce apacheyi amca oğlu bana güldü dedi cbf 150 alıpta benim başımı ağrıtma git apache al bin dedi ben bir motor aldım motor 2 ayda iflas etti geri verdim saolsun kankam aldı geri bu apache çok saglam devriyajı hiç kullanmadan 20 km gittim ben motor blogu açık motorla tekirdaga gittim canını okurum yani bu motor beni hayrete düşürüyo çok sağlam maşallah

hacı bende ybr yi satarsam apache düşünürüm:cherry::cherry:ya apache ya ybr 250:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar