TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

iyidir enes sizi sormalı asıl :)
cumartesi olabilir, şile yolu güzel :)
egzoz olarak ilk ve son linkte verdiğin model için anlaştım 535 tl / TRI-780 modeli. paslanmaz gövde karbon kapak olan model.
pazarlık falan derken 460 liraya indiler kenan sofuoğlunun garajıyla konuştum izmitte.
headers dan direk boruyla bağlanıyor komple set olarak. hayırlısıyla nisanın ikinci haftası yüksek sesli dönüyorum istanbula :)

iyidir enes sizi sormalı asıl :)
cumartesi olabilir, şile yolu güzel :)
egzoz olarak ilk ve son linkte verdiğin model için anlaştım 535 tl / TRI-780 modeli. paslanmaz gövde karbon kapak olan model.
pazarlık falan derken 460 liraya indiler kenan sofuoğlunun garajıyla konuştum izmitte.
headers dan direk boruyla bağlanıyor komple set olarak. hayırlısıyla nisanın ikinci haftası yüksek sesli dönüyorum istanbula :)

son linkteki gibi kromsa sorun olmazda eğer saçsa takmadan önce boyamakta fayda set güzelmiş:)

Bence o paraları o egsoza yani bizim motorlara aşırı diye düşünüyorum bende eksoz düşünüyorum Bu Linkteki üzellikle facede bir sürü video ve fotoğrafları var adam usta güzel şeyler yapıyor bizim forumdada bi konusu açılmıştı hatta ben alırsam bunu düşünüyorum konuşmuştum geçenlerde 200 250 lira demişti alınır yani.

Avcrom Egsozcu Halil

2013 modellerde de o soba borusu gibi egzostu takmislar ya cildircam bari biraz daha kisa yapsa su salak hindular ! bazi arkadaslar motor az yaksin istiyor bide perf. egzost istiyor. Benzin yakimi bu motorlarmizda bulunan soba borusuna gore yapiliyor arkadslar ona gore egzost aln benzin yakimi artiyor motorda ;)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
benim demek istediğim şu susturucuya kadar olan kısmı pas yapmayan madde dimi eğer pas yapma ihtimali varsa alındığı gibi boyamakta yarar var sonradan pası temizlemek oldukça zor oluyor:)

PAslanmaz .. Hem orjınal egsozdan 10 kat iyidir . O saç kısım asla ısınmıyor .. istediğin kadar bas motora elini koyabiliyosun egsoza .. Bunalr güzel şeyler .. performans ve ses zaten cabası .. Ve benzın mıktarını 2 kuruş kdr artırıyor km de .. aşırı bi değişme yok değer bence .. İlla komple karbon olmasına gerek yok o sizin karizmanızı bozmaz .. önemlı olan ses ve performans .. İnş tiger de Yoshimura gibi anırmıyodur .. çok kötü yoşhideki ses .. Arrowdan çok memnunum ben .. tigeri bi yakından dinlemek lazım .. İstanbul da sorun olmaz dikkat ettıkten sonra onu dert etme ..

tmm emre haberleşelim yarın görüşelim akşam burdaysan .. cumartesi gidip dolaşalım ..

PAslanmaz .. Hem orjınal egsozdan 10 kat iyidir . O saç kısım asla ısınmıyor .. istediğin kadar bas motora elini koyabiliyosun egsoza .. Bunalr güzel şeyler .. performans ve ses zaten cabası .. Ve benzın mıktarını 2 kuruş kdr artırıyor km de .. aşırı bi değişme yok değer bence .. İlla komple karbon olmasına gerek yok o sizin karizmanızı bozmaz .. önemlı olan ses ve performans .. İnş tiger de Yoshimura gibi anırmıyodur .. çok kötü yoşhideki ses .. Arrowdan çok memnunum ben .. tigeri bi yakından dinlemek lazım .. İstanbul da sorun olmaz dikkat ettıkten sonra onu dert etme ..

tmm emre haberleşelim yarın görüşelim akşam burdaysan .. cumartesi gidip dolaşalım ..
hacı manifold nasıl ısınmıyor ya:silent:

Altın elbiseli Adamın 250CC karşılaştırması .. Anlaşılan Koreliler bi adım geride kalmış (Daelim - Hyosung) .. Ve inazumada çok beğenilmiş .. Atilla abi milleti dinleme bence inazuma alınmıcak motor değil ..

http://www.izlesene.com/video/250cc-karsilastirma/6905938

inazumayı bende çok beğeniyorum geçenlerde heykelde gördüm bir tane kırmızı ön çamurluk hariç motor on numara neden se bana ön çamurluk liseye gidipte boyu kısa olup bileğe kadar etek giyen kızları hatırlattı:queen:

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
ninjaya Commuter dionuzda Nihat abi öyle ahım şahım ufak değil .. Ve Güzel bi racing Commuterde değil .. :D

onu bunu bilmem hacı benim gözümde fzr 600 başkası yalan

he birde varantero var ama o biraz pahalı bize gelmez

benim favorim fazer

inazumayı bende çok beğeniyorum geçenlerde heykelde gördüm bir tane kırmızı ön çamurluk hariç motor on numara neden se bana ön çamurluk liseye gidipte boyu kısa olup bileğe kadar etek giyen kızları hatırlattı:queen:

Aynen katılıyorum. Bilerek mi öyle yapmış öyle dozer kepçesi gibi bilmiyorum ki.

Gunaydin genclik hava filtresini hangi siteden bulabilirm? Antalyada yokda bari bildgniz bir site var ise alayim oradan havafiltresiz suruyorm suan

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:19 ----------

albay motor diye bi site buldum buradan alisverisyapan oldumu hic manisada :) ?

ya şu havaları nasıl özledim, sanki norveçteyim yıllardır da güneşe bakıyorum garip garip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar