TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Debriyaj tam ayırıyosa , şanzuman dişlisini fln dağıtmış olmayasın .. Bi rx king görmüştüm 2.vites dişlisi kırıp pistonu parçalamıştı .. Gerci onlarda motor şanzuman beraber ama yinede büyük sıkıntı .. yada o dişlileri sıraya sokan zımbırtılarda fln sıkıntı vardır bi göster servise ..

Yarın gidicem bakalım servise duruma göre. İnşallah bir problem çıkmaz :salut: :pale:

serviste 2 yada 3 saatte çıkar demişlerdi 20 dk dion hacı grenajlar kafa inecek aşağı :D commuter gibi değilki lanet makınalar .. sen bana numaranı verde müsait olduğum bi ara haberleşiriz .. abant öncesi bitireyim şunun işini ..

Kafayla karenajlarla ne işi var bu ön amortisörün anlamadım..537 926 26 52 benim no.. ararsın gideriz..2-3 saatlik bi işi yok onun öyle.. ön teker ön çamurluk patlak olan amortisör kolu sökülecek tamam..

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Merhaba arkadaşlar, benim apaçi ye arkaya çanta takmak istiyorumda ,kuyruktaki iki tutma demirine vida deliği açıp takabilirmiyim, yoksa ayrıca demir parça almak şartmı çirkin duruyorda.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
demır alman sart ıstersen sana kargo yapıp gonderebılırım cızıksız elımde mevcut 60 tl ye verırım

Sanki Apache'yi anımsatıyor :)

titanic1501.jpg

Enes arayıp sormadı bu gün sanayide mi değiştirtti keçeyi ne yaptı..O kadar da söyledim merdiven altı iş yaptırma motora diye :queen:

Eyyy siz Apache kullanıcıları :queen:

Size bir sorum olucak. Bu apache'lerde yağ filitresi var ama yağı neden 1.000-2.000 km gibi aralıklarla değiştiriyorsunuz? Bugün Çağlayan adliyesinin orada birine denk geldim de, Scooter vardı adam da gilera runner. Onlarda da yağ filitresi varmış. Yağ değişimi 7.500 km'den 7.500 km'ye oluyormuş. Apache'lerde niye böyle değil? Sizi düşündüğümden yani daha az yağ masrafınız olur :queen:

sbr

Eyyy siz Apache kullanıcıları :queen:

Size bir sorum olucak. Bu apache'lerde yağ filitresi var ama yağı neden 1.000-2.000 km gibi aralıklarla değiştiriyorsunuz? Bugün Çağlayan adliyesinin orada birine denk geldim de, Scooter vardı adam da gilera runner. Onlarda da yağ filitresi varmış. Yağ değişimi 7.500 km'den 7.500 km'ye oluyormuş. Apache'lerde niye böyle değil? Sizi düşündüğümden yani daha az yağ masrafını olur :queen:

temiz yağ ile çalışması varken neden kirli yağla çalışsınki..senin mantığınla gidersek, ne olsa filtre var, hiç değiştirme:cherry: 1000kmde yağ değiştiren adam (Bknz. SBR) motoruna bakan adamdır. düzenli bakımlarından fazlasını yaptıran adamdır:cat: kullanım klavuzunda 2500km de bir yağ değişimi öneriliyor.

temiz yağ ile çalışması varken neden kirli yağla çalışsınki..senin mantığınla gidersek, ne olsa filtre var, hiç değiştirme:cherry: 1000kmde yağ değiştiren adam (Bknz. SBR) motoruna bakan adamdır. düzenli bakımlarından fazlasını yaptıran adamdır:cat: kullanım klavuzunda 2500km de bir yağ değişimi öneriliyor.

Peki bmw ler 10.000 kmde bir yağ değişimi yapilirken hep kirli yağ ile mi çalıştığını düşünüyorsun..İş maden kalitesiyle alakalı bence..Ve motorun soğuma şekliylede olabilir yağ ve su gibi..

Sabri abi sedat abi demiş diceni ben daha birşey demiyim. :)
Bakım konusuda bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur misali :)

sbr

Peki bmw ler 10.000 kmde bir yağ değişimi yapilirken hep kirli yağ ile mi çalıştığını düşünüyorsun..İş maden kalitesiyle alakalı bence..Ve motorun soğuma şekliylede olabilir yağ ve su gibi..

ben apache için konuştum. her motorun yağı kirletme derecesi farklıdır.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Enes arayıp sormadı bu gün sanayide mi değiştirtti keçeyi ne yaptı..O kadar da söyledim merdiven altı iş yaptırma motora diye :queen:

Hacıabi yok Yaptırmadım daha .. Boruda hafif çizikler vardı onun için bekledim biraz .. kadıköyde gkn motor hallederim dedi bi şekilde .. kolay bi iş olmıcak yani bu .. Boruyu almaya kalksam dünya para şimdi .. alırımda abant yatar .. yazı çıkaracak kadar en az ayarlarım dedi oda bana yeter motoru ztn satmış olurum sezonluk biniyorum .. durum böyle yani ..

ben 5 motor diye biliyorum. Nihat abi, selo, yusuf, enes ve ben

aynen ekip bu kadar .. Temiz net ..

1.Enes
2.Selo
3.Sabri
4.Nihat aga
5.Yusuf

Abi bana bi leğen ayarla yağ değişecem senin orda ha .. :)

evet ya benzetmişler baya:cherry:

beyler yarın toplaşıyozmu abant mevzusu için??

Evet toplanıyoruz tabi .. Sabahtan halledicem nasipse şu işi artık ..

Bence 2000den aşağı apachede değişmemeli .. israfdan başka bişey değil .. 2500 bile az ama neyse .. Hem o runnerin sahibine bi s....tir deseydinya .. 4binde bir bakma girer runner yağ değişimi için .. seni yemiş biraz .. filtresi pahalıdır kn takarlar .. bende kullandım bılıyorum runneri ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar