Tuzla Yanyolda Motosiklet Kamyonete Saplandı..Maalesef Sürücü Öldü..

Motosikleti
K 1600 GTL
yerde dümdüz çizgi var sollamaya çıkmış. demek ki eğitim eksikliği var. o kadar diyoruz eğitim eğitim, aman trafik kurallarına uyalım falan ama çoğunluğun umurunda değil. Yerde düz çizgi varken sollanmayacağı en basit ehlite sınavında yazılı sinav soruları içinde bile vardır.

Malesef üzülüyoruz, sonra da bu gibi aslında basit nedenlerde kaza olunca üzüldüğümüz için niye bizi üzüp kendilerini de bu duruma soktular diye de kızıyoruz. En azından laf edelim de belki bir kişi bile anlar da sonradan benzeri durum olmaz diyoruz.
Laf edelim tabi ki genç insanlar ölmesin ama doğal seleksiyon gibi ruhsuzca olmasın edilen laflar....

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Laf edelim tabi ki genç insanlar ölmesin ama doğal seleksiyon gibi ruhsuzca olmasın edilen laflar....
bu biraz da üzülmenin verdiği kızgınlıkla edilmiş laflar.
Tabi ki kimse ölsün istemeyiz ama çocuk sokakta oynarken düşüp bir yerini yaraladığında eve gelip terlik yediği bir kültürden geliyoruz malesef bazen maksadını aşan söylemler olabiliyor, ben İsmet abi'nin ettiği lafı bu şekilde algıladım bu yüzden çok takılmadım.

ama genç arkadaşlar eğitim almak ya da ekipmanlarını tamamlamak yerine egzosdan nasıl daha çok ses çıkarırım peşindeyse hiç kusura bakmayın o kadar laf da ederiz çünkü insanlar laf anlamıyorlar.

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
KASK Takmak yetmez !!!

Kaskın güvenlik tokasını-ipini takın bağlayın. Takmadan bir işe yaramaz.

Denemesi bedava, ipi-güvenliği takılı olmayan kask başınızdayken şiddetli şekilde başınızı savurun kasko başınızdan çıkar yada çıkmaya meğil eder.

Önceki gün İzmir de tünelde birisi ağır yaralandı kask başında olmadığı için.

Mont sıcak hava da olsa giyin, eldiven kısa mesafe de olsa giyin.

Bende her zaman giyemiyorum ama bot şart, pantolon şart.

Kazazedeye Allah rahmet eylesin.

Kırıcı konuşmak istemiyorsun ama doğal seleksiyon diyorsun......

Bak mesajımda burası motosiklet formu diye yazmışım.

Her yerde doğruda olsa her şeyi söyleyemezsin.

Mesela cami avlusunda doğal seleksiyon diye bir şey söylenmez. Vah çok gençti, bir anlık dalgınlık, basireti bağlanmış, hepimizin başına gelebilir gibi şeyler söylemek lazım.

Ama motosiklet formunda herkesin motosiklet ile içli dışlı olduğu bir ortamda tabi ki sözlerin dozu farklı olacak, bu iki yüzlülük değil.

Cami avlusunda amaç, acılar paylaşılarak azalır düşüncesi ile yakınlarının acısını paylaşmak.

Forumda amaç ise bir birimizi uyarmak, bedelini canımızla ödeme ihtimali yüksek olan bir olayda ağızımızın içine konuşarak, konuşmak olmaz..

Sonuçta bu hatayı hepimiz yapabiliriz.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Allah rahmet eylesin.
Yazık olmuş.
Sevenlerine sabır dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar