zeda3000' Alıntı:Koptum altima isedim , konu motor ve fiyati idi bir dostumuz bir tiyo verdi suna bak konu koseyi donme yollari oldu unutuldu 50,000 ytl lik motor.
Bu arada aliminyium isini biraz anlatsana hosuma gitti:queen:
unsalyzf' Alıntı:Bende R1 var ama Honda 1000 RR hoşuma gidiyor ondan soruyorum hayabusada fena değil yoksa aliminyum pencerecilik yapacağımdan değil.
JaNTi' Alıntı:ArkadaşLar sadece şunu söyLemek istiyorum.Senin benim 50-60 milyar toplu param vardır gider 20-30 milyarını Hondaya Yamaha ya verir bineriz.Adamın 3-5 trilyon nakidi vardır adam senin bindigin motora binmez farklı bi motora 50 milyar verir biner.Bu motosiklet zaten zevk işi,adam biraz zevkli ve paralı ise milletin pastane önünde bekçi ettigi markalar yerine gider kimsenin altına olmayan bi alete biner sanada onun motora verdigin para için çene patlatmak düşerSaygıLar...
....................................komtan' Alıntı:Bu başlıkta tanıtılan S 'in gerçek anlamda R1 ve 1000RR ile karşılaştırılması gereken F4 1000 R isimli kardeşi 1999 yılından bu yana 35 ayrı "Yılın Motosikleti" ödülü kazanmış bir motosiklettir.
Fiyat & Performans bağlamında konuyu ele almak gerekirse "Ducati Desmosedici RR" ın fiyatıyla 4 tane cbr 1000rr rahatlıkla alabilirsiniz, bu durum bu motorun MotoGP 'de Honda ve Yamaha veya başka bir üretici tarafından geçilmesini değiştirmez, Ducati 'ye 100.000 ytl 'ye yakın fiyat ödemek banka hesabında bir kaç milyon ytl sahibi biri için hiç bir şeydir, benim için şimdilik sadece rüyadır, olay tamamen zevk ve renk meselesidir.
Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmışMotor güzel ama tarzım değil, motosiklete o kadar para verecek duruma gelirsem öncelikle Ducati düşünürüm ama dediğim gibi olay tercih meselesidir.
entellektüel' Alıntı:Arkadaşlar; Mz Motosikletler Türkiye ye ithal edilirken, Sovyetlerde glasnot dönemiydi Ankara'dan Bir grup iş adamı Soyut Holding olarak bir motosiklet fabrikasını Ankara'nın Polatlı ilçesine kurdular. Bu fabrika Zero-Dynepr marka BMW'ye benzeyen 4 zamanlı bir motosiklet modeli üretiyordu. Tamamı da yurdumuzda yapılıyordu. 5 Vites olan bu motorun Bir özelliğide geri vitesinin bulunmasıydı. Bu motor kullanıcı için oluşabilecek en zor şartlarda denenip Ankara Küçükesat girişinde bulunan Akay yokuşu girişinde insanların beğenisine sunuldu. O zaman MZ motorlar 1650 Dolara satılırken Bu motorlar MZ den daha üstün özelliklere sahip olduğu halde Kayıklı(Yan Romork) 1600 Dolardı. Motorun talihsizliği pazarlanamaması oldu Fabrika kapandı. Oysa bu motor Rus ordusunun savaşta kullandığı motordu. Suyun içinde bile çalışıyordu. Ben bu motoru binip deneme fırsatını yakalamıştım. Mükemmel bir motordu. BMW ile BSA (İngiliz) karışımı bir dizaynı vardı. MZ 2 Devirli iken Zero 4 devirdi. Hızıda süperdi. Bu motora sahip çıkılabilseydi Zero Türkiye'nin prestij motoru olabilirdi. Bulabilirsem sizlerle motorun resimlerini teknik özelliklerini paylaşacağım. Daha eskilere indiğimizde 1937 Yılında Planlarını Pilot Yüzbaşı Fethi beyin çizdiği Massersmidith benzeri bir uçağın türkiye'de yapıldığı tarihte kayıtlıdır. 48 Yaşındayım eğer ömrüm yeterse Türkiyenin o döneminin sinema filmini çekeceğim. Nuri Demirağ Adlı bir iş adamı da İstanbul Beşiktaş ta bir uçak fabrikası açmıştı.Bu fabrika imal ettiği uçakları Portekize satmıştı. Sonra o fabrika Tekel'e geçti ve tütün deposu oldu. Beyoğlunda Muhsin Ertuğrul'un açtığı Tiyatro salonu Kapalı ve enkaz olarak duruyor emek sinemasının yanı başında. Biz hangi değerimize sahip çıktık ki ulus olarak. Hep dışardan örneklere diktiler gözlerimizi... Oysa bizler birbirimize sahip çıktıkça bir yere geliriz. Beceriksiz sığ kafalı politikacıların ceremesini ulus olarak hepimiz bozuk yollarla, Taciz edilen motosikletlerle, Bilinçsizlikle çekiyor ve faturalarını kaza olarak ödüyoruz. Bu nedenle beni pek ilgilendirmiyor. Motosikletlerin özellikleri. Elimdeki ile yetiniyorum yani.
mostwanted_57' Alıntı:mete_han abi senin bu motora tapman lazımdı. ne oldu beğenmedinmi yoksa :mrgreen:
alonso' Alıntı: