Türkiş Holividdd

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O zaman ki imkanlara göre fena değil ama baştan sona izlemeye tahammül edemem herhalde.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bizim süpermanımız bile acayip

Elinki pizza kulesini düzeltir, dünyayı kurtarır. Bizimki mafya mekanını basıp racon keser:silent:

--------------------Edit---------------

Tabi Holywoodun kuyruğuna teneke bağladığımız filmlerimizi de unutmamak gerek.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Bizim süpermanımız bile acayip

Elinki pizza kulesini düzeltir, dünyayı kurtarır. Bizimki mafya mekanını basıp racon keser:silent:
:queen: :queen:

abijim ilk defa gördüm.. çok komik geldi bea.. :queen: çok mu şey kaçırmışım ne.. :queen: komedi filmi gibi.. :cherry: .. bu arada dikkatinizi çekerim SUPERMAN deil SUPERMEN.. :queen:

Moderatör (forrap)
Watergun'ın da söylediği gibi bencede o zamana göre efektler çok fena değil fakat kurguda gariplik var onuda kabul etmek lazım:) Dünyayı kurtaran adamdan iyidir:mrgreen:

cekilin ulen deli gadirr..:) bazen dusunuyorum o zamanlarda cekilen film sayisi kadar simdi film cekilmiyor,o donemdeki cesaret simdilerde yok..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
O yoklukta bence fazlasını bile başarmışlar, cesaretlerine ve sinema sevgilerine alkış tutmak lazım. (Gerçi süpermeni oynayacak başka bi adam bulsalarmış daha iyiymiş ya)

Bu arada bir not; dünyada BAT-MAN ı sinemaya çeken ilk ülkeyiz haberiniz olsun :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Biz daha iyisini bile yapmışız.

Buyrun Üçü bir arada (Uçarken çektikleri hareketler bile yeter:mrgreen: )

benim için gayet hoş ve bir o kadar da utanç vericiydi Türk Sineması adına...

o zamanlar öyleymiş...şimdiki Habababm serilerinden bir farkı varmı sizce...

hehehe...akira süpermenler afişindeki sağ altta 3.fotoda herif el hareketi gibi yapıyor dimi...yani diyorki...ben süpermenim al sende bunu gibi bişey...veya düşmanı pataklamadan önce şimdi sana kitliycem gibi bişey...

bir de badi var, e.t.'nin türk taklidi.bu filmlere az bile başarmışlar demem ben, türk milletiyle dalga geçmişler derim. "hababam sınıfı" serileri de, "selvi boylum" da, "neşeli günler" de o dönemlerin filmleridir ve kaliteleri tartışılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar