tekrar selam herkese cok saolun hosbulduk...
baska bi baslik altinda da yorumumu gormustun sanirim.GT 250 R dusunuyordum vazgectim sayilir... suan kafamda iki secenek kaldi diyebilirim ZX 250 R ve ZX 6R... hem daha ilk vitesli motorum olacagi icin hemde maddi olarak 7000-8.000 (max) dolaylarinda gezindigim icin 250R daha cazip geliyor... tekrar yazmak istedim diger baslikta ZX 250 R da tek hosuma gitmeyen kalibi ver lastiklerin ebatlari gibi bi yorumum olmustu. tepki aldim

soyle duzeltmek isterim 97 senesinden beri (orta 2 flndim o ara) hayallaerimi susleyen motordur ninja ZX 6-7-9-10 hep bunlardan birine sahip olmak istemisimdir...kesinlikle 250 R i kucumsemek gibi bi niyetim olmadi ama hep abilerinin ebatinda motor hayal edince iste insan hayallerine de bu kdr yaklasmisken biraz acabalari (ki bunlarda kesinlikle motorun performansiyla alakali degil tamamen kisisel acaba zx 6r mi )oluyor tabiki motorlarin arka lastiklerine bitiyorum cunku cok hosuma gidiyo
gercek hayata donelim okudugum yorumlarin hepsinde dendigi gibi kucuk cc bi motorla baslamak en dogrusu sanirim oyle olucak...zaman gostericek bu arada yilbasindan sonra almayi planliyorum iste ocak-nisan arasi.