Tüm paylaşacaklarınız için şimdiden teşekkürler!

RUZGARSEVDALISI, devilcerkez, teşekkürler sıcak karşılamanız ve iyi dilekleriniz için...

Just_life, senin bilgilerine çok ihtiyacım olacak gibi. Yanımda olduğunu bilmek ne güzel...

lostdwarf, ya çok heveslendirdin şimdi beni ya... Bir an önce edineyim şu motoru da takılalım..

hepiniz kendinize iyi bakın!

selamlar!

burak

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam hoşgeldin aramıza :rendeer: :rendeer: abi biz her dakka çoğalıyoz yaw :flower: :flower: :flower:

Çoğalalım çoğalalım... Sonra benim gibi motoru olmayanlar da motorlansın... Dev bir buluşma yapalım... Yollar şenlensin... Rüya gibi... :joker:

abi valla ben bu siteyle tanıştıktan sora manyak gaza geldim öle alabildim ve daha 4000ytlsi duruo makinanın :p ama işallah onun içinden de çıkıcaz.baba bence git al bi tajne ak yollara yaw.ben ehliyeti almadım ya ondan ana yola falan çıkmaktan accık çekiniom.ama 27 ağustosta sınav var işallah kazanıp alcaz. :rendeer: :rendeer:

burakara13 dostum merhaba...
fotoğrafın çok karizmatik...
bir ...che guevera... duruşu vallahii...
görüşmek dileğiyle...

Marhaba mete_han!

Fotoğrafı beğenmene sevindim. Benim de en sevdiğim fotoğrafım...

Görüşmek üzere!

MERHABA SENDE HOŞGELDİN SANA TAVSİYEM HONDA TWISTER LE BAŞLA TIGER 250 İLE ARASINDA ÇOK FAZLA FİYAT FARKI YOK AMA GERÇEKTEN BAŞLANGIÇ İÇİN İYİ BİR MOTOR.BEN OĞLUMDA BİNSİN DİYE HUSSAR ALDIM AMA YANLIŞ YAPMIŞIM.ÖZELLİKLE BÜYÜK ŞEHİRLERDE SCOOTER LAR YETERSİZ KALIYOR.VATANDAŞ YOLLARDA KAPTIRMIŞ GİDİYO SENİ HİÇE SAYIYOR.ÖZELLİKLE ALT GEÇİŞLERDE YOLU ORTALAMAN GEREKİYOR.ALT GEÇİŞ ÖNCESİ SAĞA GEÇECEK ARABA SENİ 120-130 İLE SOLLAYIP GEÇİYOR.ACAİP TEHLİKE YARATIYOR.BANA KALIRSA BU TÜR YOLLARIDA DİKKATE ALIRSAK EN AZ 140 KM HIZ YAPAN BİR MAKİNEYE BİNMEK GEREK.

tutkucan abi, önerin aklımda...

tekrar teşekkürler ilgin için..

daha çoook zamanım var zaten benim araştırmaya.... en erken gelecek yaz çözeceğim bu motor işini... :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
eee pasta nerde ???? :rendeer:

ya ybr 125 pek kullanışlı gibi... hele benim gibi yeni başlayacak biri için... zaten hızdan çok keyifle kullanacağım; ama tasarruflu bir şey arıyorummm. her ne kadar hevesim bir cruiser edinmek de olsa, ybr 125 de hem fiyatı, hem yakıt tasarrufuyla oldukça cazip bir seçenek gibi görünmeye başladı... forumlarda gördüğüm kadarıyla, iyi bir motor olduğu konusunda zaten bir konsensus oluşmuş bile.... :cat:

neyse, daha zamanım var... araştırmaya devam...

herkese işinde gücünde kolaylıklar....

:bestmt:

:)

diğer forumları da dolaşıyorum; ama okuyorum sadece... yeniyim sonuçta, bilen dostların anlattıklarına bakıyorum... gerçi, faydalı bilgiler kısmındaki toplu sürüş forumuna bir çeviri hizmeti de yaptım; ama pek rağbet olmadı... :salut:

öğrendikçe, elbet diğer forumlarda da görüneceğim...

:thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar