Tüm MT ye selam. Yepyeni arkadaşlarım, ilk motorum, çok mutluyum...

An 125 iyi satmaya başladı valaa bu aralar

Hayırlı ugurlu olsun:rendeer:

Motosikleti
Dl650vstorm
hoşgelmişsin ne güzel başlangıç motoru almışsın 125cc suzuki scooter mükemmel seçim. hem mt üyeliğin,hem motorun hayırlı olsun:)

sen aşıyı yemişsin daha o virüz cıkmaz hayırlı olsun kazasız yollar :rendeer:

Sizlerle paylaşmak istedim. Kısaca belirteyim...

Efendim, ne olduysa oldu, sonunda benimde damarlarımda o iki teker sevdası bitiverdi işte. Önce bir arkadaşın motoruna artçı olarak bindim. Sabahtan akşama gezip dolaştık. Orada ısındım ilk olarak. Tamam dedim. İşte bu yaaw. Özgürlük, macera, huzur... Sonra bir iki bakayım dedim o iki tekerli demir atı idare etmek nasıl birşey. Kontrolü bende olan, yürü dediğimde yürüyüp dur dediğimde duran. Coş dediğimde coşup, koş dediğimde koşan... O kadar hoş bir şeyki Allah' ım nasıl daha önce keşfetmemişim... Tamam dedim kendi kendime. Hemen bir motor almalıyım. Önce Ehliyet için kursları araştırdım. A2 alırken kolaylık olsun diye önce B al dediler, gidip B ehliyeti aldım. Peşindende A2 ehliyetimi. Efendim sıra geldi motorumu almaya...

Ne yapmalı hangisini almalı hangisinde alışmalı Bütçem ne kadar falan derken günlerce internette araştırmalar karşılaştırmalar yorumlar forumlar v.s.
Sonra bu siteye rastladım. Hemen üye olup aranıza katıldım... Çok sağolun sayenizde hem motor kültürünü doğru algılamak hemde bakımdan sürüş tekniklerine, fiyat aralıklarından model seçimlerine kadar her konuda bilgi sahibi oldum ve olmayada devam ediyorum.

Şimdi ilk motorumu alalı 2 ay kadar oldu. O küçük bir Scooter... İlk motorum, İlk heyecanım... 2500 küsür km. yi nasıl katettim anlamadım bile... Burada sizlerle tanışmak için bayağıda geç keldım aslında. (evde internet yok, sadece işte yazabiliyorum)

Geçde olsa tatmış olmak bu sevdayı, tutuklu kalmak bu sevdada çok güzel...

Tüm arkadaşlara teşekkürler...
Sağlıcakla, kazasız belasız, ikiteker üstünde kalın...

hayırlı olsun...en kısa zamanda evede internet bağlatırsın yakında...:p

sende yeni aramıza katılanlardan birisin anlaşılan :) yazdıkların çok ilgi çekici demekki gerçekten bir sevda bu motor işi
hayırlıısı olsun allah kaza bela vermesin :)

aramıza hoş geldin. motosikletin de hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin....:rendeer:

Hepinize teşekkürler...

Beni içtenlikle ve sıcak kanlılıkla aranıza kabul eden siz değerli arkadaşlarım. Hepinize teşekkürler...

4 Mayıs' ı ayarlayabilirsem inşallah katılacağım aranıza ...

Mersin İl Temsilcisi
zaten Ata'mız dememişmiydi, " MUHTAÇ OLDUĞUN KUVVET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR " diye.....

kanındaki asaleti dinlemişsin arkadaşım, hayırlı uğurlu olsun. tekerin düz bassın...

Hoşgeldiniz. Akıcı diliyle derdini rahatça anlatabilen bir arkadaşımız daha oldu. Darısı beceremeyenlerin başına.

AN125 nefis bir tavşan. Çok uzun süre her ihtiyacınızı karşılayacaktır eminim. İyi seçim. Duygularınızı anlıyorum. İlk motor ve ilk kilometreler gibisi yoktur..

Güle güle binin ve bol bol yazın buraya..

hayırlı olsun .. kazasız belasız bol ruzgarlı gunler arkadasım :) darısı benim basıma :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..........................

Hayırlı uğurlu olsun tekerin düzbassın nice artçılara bu sevdayı aşılaman dileğiyle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar