Triumph 2009

Geçmişte ürettiği modellerle gerçek anlamda bir efsane olarak adledilen İngiliz motosiklet üreticisi Triumph 2009 yılı için motosikletlerinde yapacağı yenilikleri açıkladı...

http://www.triumph.co.uk/uk/News_10720.aspx

Özellikle Amerika Birleşik Devletleri pazarına yönelik büyük Cruiser modeli Thunderbird 1600 üzerinde paralel twin 1600 cc kayış aktarmalı 6 vitesli bir motor ünitesi ve yeni frenler kullanılacağını ayrıca ileriki dönemler içinde ABS opsiyonu planlandığı belirtilmiş...

Özellikle cadde performansına yönelik NAKED motosiklet tutkunlarının gözdesi haline gelmiş olan Street triple modelinde yüksek performanslı R sınıfı lanse edilmiş.Supersport olarak ifade edilen motosiklette büyük ihtimalle standart Street Triple üzerinde kullanılan ve Daytona 675 için tasarlanan ve üretilen Sıvı soğutmalı 3 silindirli DOHC motoru performans parametreleri revize edilerek kullanılmaya devam edilecek.Yeni Triple R üzerinde standard Triple ve Daytona 675 modelerinden türetilmiş süspansiyon frenlerin kullanılacağı ise kesinleşmiş durumda...

Geçtiğimiz yıllarda sınıfındaki en iyi motosiklet ödüllerinin müdavimi haline gelen Daytona 675 2009 yılı için yapılan çalışmalar sonucunda 3 kg (162 kg) kadar hafifletilirken 3 PS (128 hp) güç arttırımına gidilmiş.Ayrıca silindirlerin yanma odaları ve valfler ön ve arka süspansiyonlarda geliştirilmiş.İnternet ortamlarında henüz Triumph tarafından resmi olarak açıklanmamış olsada Motorda hidrolik valfler ve oranları arttırılmış sportif bir şanzıman kullanılacağından bahsediliyor...Ayrıca tasarımda Jet black ve Tornado red renk opsiyonlarına yer verilecek...

Tasarımları gerçekten çok güzel, ama denildiği gibi Türkiye şartlarında fiyatları çok tuzlu...

3 silindir bir ing. klasiği hep bana değişik gelmiştir. Ama accayip güzel dizaynlı motorları var. Tek problem para... Çok pahalı motorlar

çok kaliteli motorlardır ve evlatlıktırlar ama neylersin çook para bana göre.

dostum konuyla ilgisi yok ama sana bişey soracam kawasaki zrx 1100 98 model nasıl bi motor senin msn ekledim beni eklersen sevinirim o kadar araştırdım sadece senin eski bi yazını gördüm başkada doğru dürüst bilgiye ulaşamadım [email protected] burda bi tane almayı düşünüyom bilgi verirseniz menunu mazhar oluru byyym :)

Gerçekten hoş yenilikler yapmışlar, Street değil'de Speed Triple hastasıyım bende. Kısmet olursa GSR'ımdan sonra istediğim makine :)

hmm baya güzel görünüyo modeller, uygun fiyatla türkiye ye de gelsin emi

dünya çapında ilk alman ikinci ingiliz üçüncü japan
teknolojisinden şaşılmaz ve tereddüt edilmez

dostum konuyla ilgisi yok ama sana bişey soracam kawasaki zrx 1100 98 model nasıl bi motor senin msn ekledim beni eklersen sevinirim o kadar araştırdım sadece senin eski bi yazını gördüm başkada doğru dürüst bilgiye ulaşamadım [email protected] burda bi tane almayı düşünüyom bilgi verirseniz menunu mazhar oluru byyym :)

Kawasaki ZXR 1100 hakkında aslında sana çok fazla yardımcı olabilecek teknik bilgi sahibi değilim...Motosiklet konusunda benim bildiklerim ve okuduklarım 90'lı yılların başlarında kullanılan teknolojinin alt yapı edinildiği ve daha çok tunning meraklılarının üzerinde oynamalar yaptığı bir motosiklet olduğunundan ibaret...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar