trenox kaza yapmış

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun:rendeer:
allah acil şifalar versin

Benden de geçmiş olsun... Motor Kazası gibi tehlikeli bir kaza yok bilirim....:pale:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geçmiş olsun Zafer.
Acil şifalar.

Yanılmıyorsam kaza haberide bu... :(

[IMGL]http://www.takvim.com.tr/2008/10/12/im/3AC689DD1ADEEE429B3F39B5b.jpg[/IMGL]Öğretmenlere kaza şoku

İstanbul Bağcılar'da sınıf öğretmeni, Zafer Büyükevren, meslektaşları Ayça Aker ve Selma Tuğrul'u önceki gece otomobiliyle evlerine bıraktı. Daha sonra kendi evine dönmek için aracını hareket ettiren Büyükevren, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptı. Araç çarpmanın etkisiyle takla attı.

MESLEKTAŞI KURTARDI
Eve girmek üzereyken kazayı görüp arkadaşının yardımına koşan Tuğrul, "Ne yaptın Zafer? Dayan, ambulans çağırıyorum" dedi. Ters dönen otomobilde sıkışan Büyükevren, olay yerine giden itfaiye ekiplerinin kapıyı kesmesi sonucu kurtarıldı.

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
geçmiş olsun, durumundan da haber verin.

hortlayacak topik ama, herhese teşekkürler arkadaşlar. kaza anını haırlamıyorum ama beyin travması geçirmişim. iyileşme süreci devam ediyor daha bi süre daha sürer diyolar.tekrar teşekkürler:)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
hortlayacak topik ama, herhese teşekkürler arkadaşlar. kaza anını haırlamıyorum ama beyin travması geçirmişim. iyileşme süreci devam ediyor daha bi süre daha sürer diyolar.tekrar teşekkürler:)

Geçmiş olsun tekrardan. Baya ciddi bir kaza atlattmışsınız sanırım. Allah beterinden korusun, acil şifalar.. :rendeer:

cok cok gecmiş olsun allahtan acil şifalar dilerim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar