Trafik,bayan,teknik...!

dishy' Alıntı:
bayandan bayana değişir sanırım beni sıkıştıracak adam daha anasının karnından doğmadı
doğsa da aynen gönderirim çıktığı yere.....
hiç korkum olmadı motorumu almayı düşünürken
korkusu olanları da anlayamıorum

bnm dolabımda bir tane siyah kıyafet yok :)
üstelikte herşeyim pembe,,,,,,hep diorum hele bi denesinler

korkun olmassa kendini bir gün kaldırımda bulabilirsin korku demek dikkatinin artması demek dikkatli olmak demek adım atarken görmek demek sen daha yenisin tecrüben çok az ahh ahh peril olsada yassa

çiğdem yazmış zaten ben de ona yazdım
rica ediorum yorum yapma yazdıklarıma yeniyim ama yapıyla alakalı
bi erkekle başa çıkabilirim demek istedim

şoförleri bay bayan ayrımı yapmadan eleştirmek gerek. hele istanbulda ve E-5 te.. varmı böyle cahil cüsva adamlar orada araç kullanıyo... motorumla 2 kez E-5 kullandım.. yaw koca kamyonlar sıkıştırıyo. neymiş adamı sollamışım yaw o koca komyon orta şeride geçti ve arkamda korna çalarak geldi ve önüme girdi ne oldu gene yavaş gitmeye başladı ben de gene solladım... o gene peşimden geldi ve önüme girdi... bende dayanamadım ve sollarken el kol işareti yapmak zorunda kaldım... sonrada yan yoldan otobandan ayrıldım... yoksam adam beni parçalardı.:cyclopsan
bu yüzden kullandığımız araç motor sa %100 dikkat etmeliyiz ve E-5 çok tehlikeli birkez daha uyarıyorum.yol aşırı derecede bozuk. en iyisi 1,5 ytl verip otobana girmek...:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dishi sonuçta antalya bölgesinde ve onun için kullanım daha rahat olur..erkek gibi de kızdır ,bu zamanda erkeklerle başa çıkmak gerek zaten:)

ancak istanbul trafiği ve karışıkinsanlardan oluşumunu biliyoruz.bunun için de burada düzenlenmesi gereken başka kurallar olmalı,ancak rutin kurallarlayız malesef..

bazen emniyet şeritlerli özellikle bizler için güvenli oluyor

Peril' Alıntı:
dishi sonuçta antalya bölgesinde ve onun için kullanım daha rahat olur..erkek gibi de kızdır ,bu zamanda erkeklerle başa çıkmak gerek zaten:)

ancak istanbul trafiği ve karışıkinsanlardan oluşumunu biliyoruz.bunun için de burada düzenlenmesi gereken başka kurallar olmalı,ancak rutin kurallarlayız malesef..

bazen emniyet şeritlerli özellikle bizler için güvenli oluyor

bende anlatmaya çalıştım ama aldığım tepki gereksiz ve anlamsızdı uzatmak istemedim neyse

çiğdooooo daha benimle uğraşamıosun bee :p

ama en iysi senin yaptığın saklıcaksın kimliğini

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar