selamlar Trabzon mt
29 Mayıs 2013 dan beri kimseler girmemiş sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
cakalaz dan aldığım cup gerçekten temiz kullanılmış
saol cakalaz,
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------
boztepeden kısmen bir görünüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
yomra limanı somon avı
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
cakalaz senin dediğin gibi imiş meğer,
motorun tadını alınca artık kesmez olur çekilmez olur dedin ya, gerçekten öle oluyor
ama insan kendini frenlemesini bilmeli, en fazla 150 lik olmalı benim için,
sevgili dostumu verip yerine bu motoyu alıverdim, 100 lük olmasına rağmen çok performanslı.
100 lük cup kullanıcısı olarak yine 100 luk bir motordaki farkı hemde aşırı farkı sadece ben farkederim sanırsam

600 luk kullananlar fark edemez kanımca
Allah'ım herkese kazasız, belasız, kasklı ve tedbirli, aynalı ve emniyetli ve yolda arabalar tarafından fark edilir, sürüşler nasip eylesin. Amin.
Selamlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------