Toki sistemindeki mantık

Motosikleti
Triumph Trident 660
Siz en iyisi para biriktirip 20 sene sonra ev alin, kirada oturuyorsaniz da 20 sene kira ödeyin beyaaaa, birde öyle bir hesap yapin, hangisi avantajliysa onu secin beyaaaaaa, hem konuyu düsünüp karar veren 8.500.000 kisi var bunlarin sadece 500.000 bin konut kurada cikiyor, geri kalan yandi gülüm keten helva, dünyada baska bir örnegi oldugunu bilen bir zati muhterem varsa onlarin sartlarini dabir yaziverin bakalim da bizzde ögrenelim.
Peki söyler misin sözleşmede belirli bir fiyat belirleyip neden 6 ayda bir olmak üzere zam getiriyorsun, zaten yapıyı yaptın ürünler senin elinde vardı stoktan yapıp üstüne 20 sene boyunca hala o stoktan getiri sağlamaya çalışıyorsun

Motosikleti
D400
Arkadaşlar; eğri oturup doğru konuşalım.

Ev fiyatlarının yüksek olduğu yerlerde oturan ve peşinatı olmayan insanlar için evet çok güzel bir sistem olarak düşünülmüş. Buna yalan yok. Yılda 2 kere zam gelse bile 30 bin kira ödüyorsunuz üfe tüfe zammı ile 20 yılda 3 katını ödersiniz ve ev sizin olmaz. Bu zaten orta gelir projesi alt gelir değil önce bunu fark edelim. Alt gelir grubu 2022 idi.

Fakat alttaki çakallıklar bu güzelliği bozuyor.

81 ilde büyük ölcüde satılan evler bu evlerden daha ucuz, yani mantıksız olan çok fazla şehir var.

Yapılan yerler çok kötü, yani izmir merkez denilen yer izmirin merkezine 50 km manisaya 28 km, siz hesaplayın. üstelik yaşam alanı değil orası.

En büyük çakallık YEDEK YOK bu projede. Adamlar açık arttırma usulü ile alınmayan evleri satacak. yani 500 bin evi kazananların peşinat / loaksyon nedeniyle yarısı o evleri almayacak zaten. 250 bini açık arttırma ile çatır çatır satacaklar.

Sosyal devlet anlayışı için mi yapıldı sanıyorsunuz? yedek olmamasının tek sebebi kasayı doldurmayı amaclamak.

Sayin Burak r 25 yapilacak olan 500 bin adet konutun yapi malzemelerini ki bu cesitli illerde, bukadar malzemeyi nerde ve nasil stokluyorsun merak ettim, yoksa sen öyle oldugunumu zannediyorsun , bak Burak oglum ben gecenlerde Bimden 1 kg lik ekici beyaz peynir almistim 1kg=195.-TL evvelki gün gene aldim ayni peynir 255.- TL inanmazsan yakihinda BIM varsa bir git gör de , TOKILERE 6 ayda bir memur maas oranina göre yapilacak taksit zamlarini tenkit ederken, et ve süt ürünlerinin de fiyat gidisatini da bir takip et bakalim,sonra gene bildigin gibi tenkit etmeye devam et nokta , selamlarimla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar