titreme normalmi

selam arkadaşlar kanuni hussar motorumu yeni aldım daha 300 km yol yaptım.size sormak istediğim bazı seyler var.kullananlar bilir motorsikletle belli bir sürate düşünce motor sanki boşa geçiyor ve o anda hılanmak istesem yüksek derecede bir titreme meydana geliyor.servisi daha 300 km desin biraz yol yap düzelir dedi sizce normalmi diğeri ise bunlarda bir tahliye hortumu var bu hortumun dolum sıklığı sizce nedir.çünkü ben 10-15 kmde bir boşaltıyorum ve full doluyor.artık sıkıldım tıpasını takmıyorum.direk yere akıyor.cevaplarınız için tşk.ederim.

Titreme normal benimki zangır zangır titriyor ama motorun piyasadasaki bir cok motrodan kalitelidir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rolantide makinaların çoğu titrer fakat kaliteli olanlarda bu titreme asgariye çekilmiştir..

benim motor 3000 km.devirdi 100 km den sonra dut yemiş bülbül gibi titriyor hala

titrer bende kanuni seyhan 125tour vardı aynı azer bülbül gibiydi.durduğu yede durduramadım motoru :)

sinandurak arkadaşım başlıkları hortlatmasan diyorum. anasayfa hortlattığın topiclerle doldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar