Tiger 250 polis

Kanununin böyle bir motosikletinin oldugunu göstermek için yapılmış, belki polis teşkiletindan birileri kaza ile siteye girerse görür:mrgreen:

Aslında böyle bir motosikletinde polis motosikleti olabilme ihtimalini düşmeleride ayrı bir komedi ama neyse:mrgreen:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
kanuni her zamanki gibi işin kolayına kaçıp belediyelere özel teklif hazırlamak yerine sayfasına sanki herkese açık havasında koymuş bu motoru.son derece yanlış bir uygulama.ciddi bir firma böyle kolaylıklara kaçmaz.
bir diğer istekleri de eminim "bakın biz bunlarıda üretiyoruz!!!" diye hava atmak
kanuni mi?
aslaa
ancak bir çok belediye maalesef bu motoru polis motoru olarak kullanıyor.
ben mesela aksaraydaki ofiste bu motordan bol bol görüyorum
"pata pata" gidiyorlar

Bundan olsa olsa polis eşeği olur :mrgreen:
Polis dediğinin altında güçlü motor olur, idareten bişeyler verilecekse bisikletli polis konseptini getirelim ülkemize, göbekli polislerden de kurtuluruz böylece. Yoksa Kanuni'den motoru olan polisin burnu...

Super Moderator
Bugün Enduro 200'ü teslim etmeye gittiğimde Kanuni'nin tüm modelleri hakkında azar azar konuştuk. Tiger Polis, Anadolu'da kimi yerlerde polis teşkilatları, belediye ekipleri tarafından...vs tarafından kullanılıyormuş (İstanbul'da da görmüşüm gibime geliyor ama yerini hatırlayamıyorum, Luxor Aksaray yazmış ama ben orada görmemişimdir.) Herhangi bir alıcı tarafından alınıp kullanılması mümkün mü diye sorduğumda henüz böyle birşeye talep gelmediğini ama kimi donanımların çıkarılarak bunun da mümkün olabileceği söylendi.

Hayır ne gerek var böyle bişeye ben onu anlamadım.. Sitesinde neden reklam yapıyor, varadero da polis motoru, sitesinde var mı ? :farao: Fiyat bile yazıyor, ne kalitesiz bi durum....

Hayır ne gerek var böyle bişeye ben onu anlamadım.. Sitesinde neden reklam yapıyor, varadero da polis motoru, sitesinde var mı ? :farao: Fiyat bile yazıyor, ne kalitesiz bi durum....
Kanuni yanlış tercih tabii ki ama yorum yanlış.
Pekçok örneği var, misal:
http://www.harley-davidson.com/wcm/Content/Pages/Police_Motorcycles/police_history.jsp?locale=en_US
http://www.bmwmc.net/mc.asp?O=frames

http://www.bmwmotorcycles.com/bikes/bike.jsp?b=r1200rt :
With more than 75 years of experience in producing motorcycles for police and security forces all over the world, BMW Motorrad has recently released details of its latest 'authority' machine - the eagerly awaited R 1200 RT Authority special.

HD, BMW gibi büyük firmalar bile reklam amaçlı olarak kullanabiliyor bu tip şeyleri.

Motosikleti
Forza 250
Bmw f650 gs lerin polislerin altında ne halini gördükten sonra bu motora 1 ay ömür biçiyorum.

böyle polis motoru mu olur ya..
ben koşarak kaçarım bunlardan :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mondial Mct250 gördüm geçen gün..... Polislere vermişler kuşadasında...

uleyyn ben bu polislerle dalga geçerim şehir içinde,ne kadar dayanabişlirki bu motor bir polis'e :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
polisin kullandığı motor en az arabayı geçmesi gerekiyo zabıta kullansın o ulaşım amaçlı zaten ancak polise en iyisi yakışır en az 600lük olması lazım herşeye rağmen motorun gücü ve imajı yetersiz bence
şeye benziyo polis arabası reno megane dan indirip yeni model torosa bindirmek gibi bişey :farao:

böyle polis motoru mu olur ya..
ben koşarak kaçarım bunlardan :)
muhahahahhhaa haklısın kardeş. Bu motorlarla mı polisler hırsızları, hız yapan arabalrı veya motorluları yakalayacaklar. Tiger 160 km hız ibresini gösterirken aslında 130 la bile gitmiyo. Ancak bu motorla sadece hey akıllı durun bak buradayız gibisinde mesaj verebilirler.

nazilli de mondial 250 mct ila asya 200 gy ler var polis motosikleti olarak...tiger görmedim hiç...

Bu motoru Tokat VE Amasya'da gördüm. Amasya'da Zabıtalar da kullanıyor... :cat:

dün sahilde japon turist yunus bi polisle fotoraf çektiriyo bi elini polisin omzuna atmış bi eliylede varadero yazısını gösteriyo başka motor olsa deniz manzarasında çekilmek ister heralde:)
tiger ,mct normal kullanım amaçlı kötü demem ama polis motoru deyi:cat:

motorları hızlı olmayabilir ama telsizleri bizden çok hızlı ( tecrübeyle sabit ) birinden kaçarsın ikinciden kaçarsın 3 yakalıyor telsiz iletişimi çok hızlı üstelik bu motor BMW de olsa üzerindeki bir çoğumuz kadar iyi olmadıktan sonra zor yakalar ama siz yinede kaçmayın sonunda yiyeceğiniz bir ceza KAZADAN ucuzdur

Forumdan Uzaklaştırıldı
toKATTA VAR BU MAKİNELERDEN VE NORMAL TİGERE KIYASLA BAYAA Bİ GÜÇLÜ BİZİMKİler emniyetci olduğundan polis artıçısı olup binmiştim gerçekten çok seri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar