Tesisatlı !!!! scooter

bunları gördünüzmü peki...:cat:
[YT]snHfNe0JLiA&feature=related[/YT]:cat:
[YT]VEmhkWXTPUw[/YT]
[YT]djJ1sY-fgEw&feature=related[/YT]
[YT]ILEZj__s14k&feature=related[/YT]:queen:
[YT]-GjJqzUPHEk&feature=related[/YT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vallah ne kadar sakil dursada, ne kadar gereksiz olsada, insanların Motosikletleri ile uğraşmaları çok hoşuma gidiyor. İmkan yok imkan, imkan olsa neler yapacak yurdum insanı ama, daha Motora teybi koli bantlama aşamasındayız:)

siz buna bişey mi diyosunuz ben geçen kış (daha motor alamadığım yıllar aah aaaaahhhh :p) dolmuşla giderken istanbul avcılar yan yolda bi scooter gördüm adam dört köşesinden direk çıkıp muşambayla üstünü kapatmış arabaya çevirmiş:pr: . şaşkınlıktan öyle bi apışmışım ki cepten telefonu çıkarıp resmini çekmek aklıma bile gelmedi o kadar yani:santa:

:queen::queen::queen::queen::queen: Sadece bagırmak istiyorum :queen::queen::queen::queen: buneeee:):....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohaaa sinema sistemi taksaydın bari kıroooooooo..

Azıcık "hort" olacak ama olsun :)

18 Mayıs 2009
Beylikdüzü Migros otoparkı.
Bu arkadaş da kıruyzırına döşemiş
lachen_2.gif

262xele.jpg

14wga6w.jpg

Eskiler, mobiletlere jawalara yaparlardı ses sistemi. Onlar bile gidona kızak yapıp; hoparlörleri tahta kasalar gömerlerdi. Yıl 2009 kıroların seviyeside düşmüş.

hehe yaw bi farklılık yaratmak istemiş de biraz zevk sahibi birinden yardım alarak yapsaymış bari.düşünce güzel uygulama kötü:mrgreen:

benim motordada var ama şu ana kadar kimse ayıplamadı çünkü be hiç biyerde açmıyorum 3 aydır motorda tesisat var bizim ailedekilerin bile haberi yok geçen babam eşya koymak için koltuğun altını açtığında görmüş arkadaşlar ben ce bunu yapmak kroluk değil sokağın caddenin ortasına bağırttıra bağırttıra gezmek ben biniyorum motoruma gidiyorum boş bi araziye ağacın aldına kendim duyabileceğim kadar açıyorum dinliyorum bu kadar basit yapmak isteyen olursa özelden mesaj atın tarif ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar