teşekkürler....

dmc

3 haftadır motosiklet kullanıyorum. herzaman içimde motosiklet kullanma isteği vardı ancak hiçbir zaman cesaret edememiştim. 3 hafta önce bir arkadaşım beni gaza getirip kendi motoruyla bana eğitim verdi. 2 günlük bir eğitimden sonra kendisi kıbrısa taşındı ve motorunu bana emanet etti. hem kullanayım hemde bakımlarını yaptırayım diye... cuma gününe kadar hersey yolundaydı, hatta olayı biraz daha iyi öğrenebilmek için bir kitap bile aldım (motosiklet teorisi). ama cuma günü bir virajı dönmeye çalışırken kendimi birden yerde buldum. canım biraz yandı ancak ondan daha önemlisi içimde bir korku oluştu. cevremdeki birkaç insan hariç, hiç kimse motosiklet kullanmamı desteklemiyor zaten... ama bütün bunlara rağmen ben bu işe devam edeceğim. bu siteye üye olmak isteğimde bu nedenle oluştu. belki benim gibi düşünen insanlardan biraz cesaret alırım ve onların tecrübelerini paylaşabilirim....

şimdiden çok teşekkürler...

inşallah o düşüşün ilk ve son düşüşün olmuştur :)
Geçmiş olsun arkadaşım, aramıza hoşgeldin...

Bişeye inanıyosan, etrafındakilerlerin %100'ü bile senin görüşüne karşıysa, inandığın şeyden asla vazgeçme :cat:

Tekrar hoşgeldin.. :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Düşmek iyidir. Alışırsın yavaş yavaş tecrübe edinirsin.

aramıza hoşgeldin tam yerindesin..:cat: ufak tefek düşmeler olur bende düşmüştüm.. korumalarını ihmal etme.. kazasız belasız sürüşler dilerim..

aramıza hoş geldin vede geçmiş olsun gülü seven dikene katlanır dikatlı ol.:cat:

................... ............. /' /)
................./´ /)........./¯ //
..............,/¯// ......... /...//
............./...//. ......./¯ //
.........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
........./'.../... ./... /.../ //
........('(...´(... ....... ,../'. .')
.........\.......... ..... ..\/..../
..........''...\.... ..... . _.•´
............\....... ..... ..(
..............\..... ..... ...\

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyhm8.jpg

hoşgeldin bende aldığım ilk gün düşmüştüm ama devam ettim. Vede zevkle biniyorum. Karar senin hani derler ya iki tip motorcu vardır. bi düşmüş olan bi düşecek olan

Cesaretlesin ama fazla cesaretlenmeden binmeye devam edebilirsin.

Bu arada bir eğitim almayı dene sürüş tekniklerini daha iyi kavrarsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar