Temiz Kağıdı Nereden Alınıyor?

Arkadaşlar, motorumu satmak için temiz kağıdı almak istiyorum. Bu kağıdı vergi dairesindenmi alıyoruz acaba?..

Ek olarak, ben makineyi Anadolu yakasından almış ve ruhsatı oradan çıkartmıştım. Ama Avrupa yakasında yaşıyorum. Burada herhangi bir noterde satışı yapabilirim değil mi?..

evet vergi dairesinden alıyorsun.. ruhsatı yanında götür.. istediğin yerden satışı yapar istediğin vergi dairesinden borcu yokturu alabilirsin

Motosikleti
Dl650vstorm
muayne istasyonlarından da alabilirsin. ben scooter ı satarken beylikdüzünde ki araç muayne den almıştım..

ali sami yenin arkasında motorlu taşıtlar vergi dairesi vardı. tadilattaydı şimdi ne oldu bilmiyorum. birde vatan cd. emniyetin yanındakii vergi dairesinde motorlu vardı. oda zeytinburnunamı ne biyere taşınmış. göztepe muayene yada kemerburgazdada veriyorlarmış.

bankalar cad yani diyer adıyla karaköy merkez bankası karşısında taşıtlar vergi dairesinden alabilirsin vergi dairesinden dehil taşıtlar vergi dairesi yanlışım varsa düzeltin :rendeer:

Arkadaşlar, cevaplarınız için çok teşekkürler. :rendeer:

ZS PRİNCE'yimi sattın?...

Henüz değil, ama satış ilanını verdim. 2-3 arkadaşla görüşme içerisindeyiz. Bakalım artık, hayırlısı neyse o olsun diyorum.. 2. El kısmında ilanı var, oradan bakabilirsiniz isterseniz.

bankalar cad yani diyer adıyla karaköy merkez bankası karşısında taşıtlar vergi dairesinden alabilirsin vergi dairesinden dehil taşıtlar vergi dairesi yanlışım varsa düzeltin :rendeer:

Hmm, evet. Yerini biliyorum. Hatta uzun bir dönem Karaköy piyasasında çalıştım. Teşekkürler, yarın falan bir bakiim. :rendeer:

Son düzenleme:

doğru temiz kağıdı birtek buradan alınıyor bende aracıma buradan aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar